Salı

Bioderma Sensibio Ar Kızarıklıklara Karşı Kapatıcı ve Nemlendirici *Photoderm Güneş Kremi


 Bir süredir sadece kuruluk nedeniyle oluşan kızarıklıklarda kullandığım ama hala bitirmeyi başaramadığım  Sensibio AR Compact Anti -Rougeurs (Anti Redness Compact) ,ve numunelerini kullanmaya başladığım Sensibio AR Creme Anti Rougeurs (Anti Redness Cream)  ve Biodermanın güneş koruyucu 50 faktörlük güneş kremi; Photoderm AR 50+....


Bu üç seri kızarıklıklarla baş etmek için üretilmiş. Sırayla yorumlarıma geçersek;

*Bioderm AR Compact Anti -Rougeurs (Anti Redness Compact):  Pata krem yada fondöten değil, çok ince dokulu renkli katı krem kıvamına sahip. Ambalajın alt kısmından çıkan süngerle uyguluyorum. 30 Faktörlük güneş koruması var. Makyaj yaparken kızarıklık leke sorunum varsa sadece o bölgeye kullanıyorum. Kapatıcılığı oldukça güzel.
Kullandığım resimdeki numunesiyle aynı tonda Teinte Claire (Light colour) olarak geçiyor.Toplam 2 tonu var diğeri bundan daha koyu. Uygulama sonrası tenle bütünleşen bir ürün.

*Sensibio AR Creme Anti Rougeurs (Anti Redness Cream): Photoderm Ar güneş kremi sonrası nemlendirici olarak uyguladığımda ve compact kapatıcıyla leke ve nadiren oluşan kızarıklık olan bölgelere uygulama yaptığımda cildimi daha kusursuz gösteriyor. Çok kuru ciltler için nemlendirmesi orta seviyede.

*Bioderma Photoderm AR 50+ : Bembeyaz ve akışkan Vichy Güneş kremimden sonra rengi bana BB kremleri anımsatsa da yüzüm için 30 + faktörün altına henüz düşemedim. Yüksek faktörü nedeniyle sevmeye değer. Bu güneş kremi ayrıca kızarıklıklarlada savaşıyor.




8 yorum :

  1. yazılar üst üste geldi :D bende şimdi h2o yu yazmıstım :D gönüller mi birmiş ne :D bioderma aşkı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bu kadar olur bende şu an bunu düşünüyodum, kalplermiz birmiş 1 dk bile ar yok yayınlar arasında, kuzum beniimm :)

      Sil
    2. he öyle valla kalplerimiz birmiş :D güzel marka sayende tanıştım kuzum benim :* hemde güzel dostluğunu kazandım en değerlisi ;)

      Sil
  2. o zaman denemeli bir an önce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızarıklık sorunu yaşıyorsan tavsiye ederim Bütücüm :)

      Sil
  3. Renkleri çok koyu görünüyor. Bende renkli güneş kremi almak istiyorum ayni zamanda kizariklik icinde lakin beyaz tenliyim ten rengimin koyu gorunmesini de istemiyorum öneriniz var mı?

    YanıtlaSil
  4. Bende beyaz tenliyim hemen kızarıyorum herkesin kizarmissin demesinden sıkıldım kesin kapatan bisey var mı terledigimde silinmeyen

    YanıtlaSil
  5. Bende beyaz tenliyim hemen kizariyorum lutfen terleyince gitmeyen kesin cozumler soyler misiniz bioderma kullananlar

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: