Perşembe

Darphin Perfecting Body Scrub & Silky Moisturizing Lotion


AQUAPORİN ŞEFTALİ ve KAYISI BİRARAYA GELİNCE
DARPHIN’den MUŞTEŞEM KOKULU 2 VÜCUT ÜRÜNÜ ORTAYA ÇIKTI!

Gözle görülür ve uzun süreli sonuçlar için Darphin enstitü tecrübesinden ilham alarak cildi ölü hücrelerden arındırarak pürüzsüzleştiren, cilde neme doyurarak parlaklık ve ipeksi bir yumşaklık kazandıran 2 profesyonel vücut ürünü geliştirdi.
Meyveli kokusuyla Darphin’in duyumsal tecrübesini yaşatır.

DARPHIN PERFECTING BODY SCRUB
Kaliteli ve doğal içeriklerden oluşan granülleri cildinizi yenilerken besliyor.

Scrub granülllerini oluşturan KAYISI ÇEKİRDEĞİ cildinizi ölü hücrelerden arındırarak, cilt yüzeyine parlaklık kazandırarak cildi yeniler. ŞEFTALİ YAPRAĞI cildinizi nemlendirme sürecine hazırlar, yumuşak dokusuyla pürüzsüz bir cilt meydana getirir.
90%’ı doğal içerikli.
Fiyat: 89TL

DARPHIN SILKY MOISTURIZING LOTION
Hafif şeftali kokulu jel krem ciltteki kuruluk hissini anında ortadan kaldırıp, pürüzsüz bir cilt açığa çıkarıyor. Cilt tarafından hızlıca  emilen formül uygulamanın hemen ardından hemen giyinmenize olanak sağlıyor. 

İçeriğindeki HYALÜRONİK ASİT cildinizi anında nemlendirir, cildi neme doyurur. HYDRA-STRUCTURE TEKNOLOJİSİve AQUAPORIN Cildin doğal nemlendirme mekanizmasını harekete geçirerek uzun süreli nemlendirme sağlar. ŞEFTALİ YAPRAKLARIGLUKOSAMİN  cilt yüzeyinde mini eksfoliasyon sağlayarak cilde pürüzsüzlük ve parlaklık sağlayarak ipeksi bir yumuşaklık kazandırır.  
92%’si doğal içerikli
Fiyat: 73TL

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: