Salı

Nivea T - Bölgesi Temizleyici Bantlar ve Uygulama Sonucu


Nivea'nın bu bantlarıyla aslında tanışmam çok uzun zaman öncesine, ergenlik dönemine dayanıyor. O dönemlerde ergenlik sebebiyle en küçük şey bile dert edildiği için ciddi arayışlar içine girilebiliyor malum :)

Siyah nokta sorunum yok ama burun üstü gözeneklerim belli belirsiz olmasına rağmen beni rahatsız etti ve uzun zaman sonra Nivea T- Bölgesi Bantlarıyla ilk uygulamamı hafta sonu gerçekleştirdim.

Uygulama şeklinde özellikle;

* uygulayacağınız bölgeyi yıkayıp,  ıslak kalması ve nemliyken bandı yapıştırmanız gerekiyor. Direkt uygulandığında bant tam olarak yapışmıyor ve haliyle bandın temizleme işlevi düşüyor.

*İçerisinde Limon asidi mevcut, bandın kokusu naneli kremlerdeki kokuyla birebir. Bekleme süresince belirgin bir temizlenme gerçekleştirdiğini o bölgede oluşan rahatlama hissinden bile anlayabilirsiniz
10- 15 dk beklettikten sonra çıkarıyorsunuz.



Tatatam ve işte sonuç.Bantların burun üstü gözenekleri temizlemedeki başarısı;



Açıkçası ben Nivea bantlarla temizleme olayından sonra gördüğüm sonucu sevdim, burun odak noktası olduğu için; cilt hem makyajsızken daha duru hemde makyaj yapıldığında daha kusursuz bir görüntü sağlıyor.

İçerisinde;

* 4 adet burun bandı ,
*2 adet çene ve,
*2 adet alın bandı mevcut.




Paketim içerisinden çıkan komik gözlük ise çok tatlı :) ''Artık Nivea Bantları sayesinde T- Bölgesini saklamak durumunda değilsin'' mesajı veren hem eğlenceli hemde çok düşünceli bir hediye. 
Pazar günü watsons' a gittiğimde fiyatında indirim vardı ama fiyatı tam hatırlamadığım için bilgi veremiyorum.








*Basın Ürünüdür (Nivea ailesine çok teşekkürler)

6 yorum :

  1. Bende hiç böyle iyi işe yaramamıştı, Watsons'da satılan kömürlü burun bantlarında bulmuştum çareyi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uygulanan bölgenin oldukça ıslak olması gerekiyor canım, bende ilk uygulamada çok fazla ıslatmayınca bant tam yapışmadı, yapıştırdıktan sonra üstünden ıslak pamukla geçtim o zaman sorun çözüldü. kömürlü siyah maskeyi çok duydum onuda ilerleyen zamanlarda denemeyi düşünüyorum :)

      Sil
  2. Nivea etkili bir üründür.Ben ve eşim bir süre kullanmıştık.Özellikle eşimde çok işe yaramıştı.Şimdi ise Gratis'in Cettua markasını kullanıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cettuayı kullanıp çok memnun kalan arkadaşlarım var, ben henüz kullanmadım, haftada 2 kez peeling kullanınca bantlara ihtiyaç duymam diye düşündüm hep ama pratik ve etkili oluyor dediğin gibi,önerin ve güzel yorumun için çok teşekkürler

      Sil
  3. bu burun bantları işe yarıyo mu hep merak etmişimdir iyi ki yazmışsın. ben de en yakın zamanda deniyim en iyisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değerli yorumun için çok teşekkürler canım. Uygulayacağın bölgeyi yıka ve biraz ıslak kalsın, bandı yapıştırdıktan sonra, hafif ıslatılmış pamukla bandın daha iyi yapışması için şöyle bir üstünden geçmeyi de unutma.Öpüyorum :*

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: