Perşembe

Saç Bakım Ürünleri: Abba Renk Koruyucu Şampuan ve Saç Kremi


BU YAZ SAÇLARININ RENGİNİ GÜNEŞE KARŞI BIRAK “ABBA” KORUSUN!

Yazın; deniz, güneş, havuz derken akan saç boyaları, saçlarınızı cansız ve mat gösterir. Abba Renk Koruyucu Seri ise, sizin yerinize saçlarınıza bakarak, ilk günkü canlı ve parlak görüntüyü sürdürmenize yardımcı olur...

Üç etkili saç koruma sistemi “Tri- Molecular Protein Complex”  ile işlem görmüş saçlarınızın rengini ilk günkü yoğunluğunda koruyan Abba;  aynı zamanda bitkisel içeriği ile saçınızın yaz koşullarına karşı daha dayanıklı ve güçlü olmasına da yardımcı oluyor....
Hidrolize saç keratini, soya ve buğday proteinleri ile oluşan bu üçlü etki  sayesinde,  doğanın gücünü ve bitkilerin canlılığını saçlarınızda hissedeceksiniz.
İçeriğinde bulunan kinoa, arpa ve soyaya ek olarak aloe vera, kuşburnu, hindistan cevizi ve buğday proteinlerini barındıran Abba Renk Koruyucu şampuan ve saç kremi ile bu yaz, güneş parlaklığındaki saçlarınızla göz kamaştıracaksınız.
Amerika’da doğallığı kanıtlanan, saf saç bakım markası ABBA, doğanın saflığını içeriğinde bulundurması ve butik üretim yapması ile tanınıyor.

Tüm Türkiye’de Seçkin Eczanelerde bulabilirsiniz…
ABBA Renk Koruyucu Şampuan Fiyatı : 59.- TL
ABBA Renk Koruyucu Saç Kremi Fiyat: 69.- TL

Ayrıntılı Bilgi İçin : Tık Tık

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: