Cuma

Rosense Ürünleri; Vücut Bakım Seti ve Nemlendirici Yüz Kremi


Rosense, Gülbirlik bünyesinde yerli markalarımızdan biri. Üniversite dönemimde ev arkadaşımın kullandığı temizleyici köpüğü bir dene memnun kalırsan sanada alalım demesiyle Rosense ile tanıştım. Temizleyici köpüğü suyla arındırdıktan sonra kuru cildimi çok güzel yumuşattığını gördükten sonra bana da bir tane almıştık. 
Gül içeren ürünleri sevmeyenler olduğu kadar sevenlerde çok, bende seven gruptayım. Türk gülü, bildiğim kadarıyla bir çok yabancı markanın kozmetik ürünlerinde ve bazı parfümlerin içeriğinde yer alıyor....
Üst resimde yer alan 4 lü olarak satılan vücut bakım setinin yanında numune olarak verilen yüz bakım kremlerinden başlamak istiyorum. Rosense nemlendirici yüz kremlerinin hem yağlı ciltler için olan hemde normal ciltler için olanını test ettim. Nemlendirme etkisi yüksek olmasına rağmen Avon care el kremlerinde yoğun olarak hissedilen gliserinli yapı nedeniyle yüzümde kullanamadım. El bakım kremi olarak değerlendirdim.
Rosense Gül Suyu (Eau De Rose) : Kuru ciltleri yatıştırmada, gerginliği almada birebir, bazen kaşlarımın şeklini düzeltmeden önce kızarıklık oluşmaması için pamukla uyguluyorum. Bazende nemlendirici altına cildimi temizlemek için kullanıyorum. Gül yapısal olarak yağlıdır, yağlı ve akneye meğilli ciltlere termal su ile temizlemelerini öneririm.

Rosense Nemlendirici El Kremi ( Moustiruzing Hand Cream): Favori el kremlerimden biri, tırnak etlerine kadar yumuşacık yapıyor.
Rosense El ve Vücut Losyonu ( Hand & Body Lotion) : Duş sonrası vücut nemlendiricisi olarak kullanmaya başladım, hafif yapılı, emilimi ve kokusu oldukça güzel.
Rosense Duş Jeli ( Shower Gel ):  Koku konusunda genelde duştan çıktıktan sonra uzun süre kokusu kalan duş jellerini seviyorum, rosense duş jelinde kalıcılık uzun sürmüyor ama köpürmesi ve verdiği temizlik hissi oldukça güzel.

6 yorum :

  1. ürünleri nereden aldın acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Görkem: Arkadaşım set olarak hediye etmişti, nereden aldığı konusunda maalesef bir bilgim yok.

      Sil
    2. Merhaba Eminönü'nde küçük bir rosense dükkanı var,( ben oradan alıyorum köpüğü,el kremleri güzel ama göz kremini denedim keşke denemeseydim yeni başlayan kırışıklıklarımı derinleştirdi ve kızarma yaptı :( ama onun dışında köpüğü, peelingi,el kremi çok güzeldi.

      Sil
    3. Evet canım, bende yüz kremlerini yoğun gliserin nedeniyle yüzümde kullanmadım, el kremi yaptım,Rosense 'nin köpüğünü çok önce kullanmıştım ve kayısılı bir peelingi vardı numune olarak onları çok beğendim.

      Sil
  2. bende toniğini almak istiyordum bu markanın.Baya bir methini duydum çünkü.Bu ürünleri de denemek isterim sayende :D yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: