Salı

Rossmann Alışverişi: Masaj Yağları, Aynısefa Kremi * Kişisel Bakım + Zoya Ojeler Artık Türkiye 'de!


Wellness Beauty'nin vücut bakım ve masaj yağlarını severek kullandığımı daha önceki yazılarımı okuyanlar bilir. son şişesini bitirince bunları da sepete attım. Soldaki Feige &Rose Harmony yani incir ve gül kokulu masaj yağı. Yapı olarakta koku olarakta yoğun bir yağ. Diğeri Vanille & Macadamia Balance; vanilya ve makadamia fındığı kokulu. Bir şişesi 150 ml . Bir şişenin, 4-5 tl  gibi  bir fiyatı vardı....

Altapharma ( Melkteff mit Ringelblumenextrakt ); Aynısefa çiçeği özlü yoğun bakım kremi 250 ml, 6 küsür fiyatı vardı. Kuru bölgelerde; özellikle dirsek ve ayaklarımın kuru bölgelerinde kullanmayı düşünüyorum. Aynı sefa kremini güzellik salonu sahibi olan bir arkadaşım; salonda uygulanan iğneli epilasyon sonrası kızarıklıkları önlemek için müşterilerinde kullanıyordu. 
Bir süre daha kullanıp, ilerleyen günlerde etkilerini sizlerle paylaşacağım.



Diş macunu konusunda uzunca bir süredir favorim Sensodyne, fiyat olarak biraz pahalı.Ama bir önceki biten sensodyne avantajlı seti watsons 'dan 14.5 tl ye indirimli almıştım. Bu defa da Rossmanda set olarak indirimli olunca bir adet fiyatına Beyazlatıcı diş macununun yanındaki bonusu olan Tam Korumayla birlikte 14.95 e aldım.
 Oral-B 'nin 1+1 Delicate White Diş fırçalarının fiyatıda uygun olunca kullandığım eskimeden stoklamış oldum.
Accent Schaum- Tönung 54 No Kestania ; Kestane rengi köpük boya ise 20 TL ve üzeri alışverişlerde hediyeymiş. Sarı ve tonlarında rengi kalmamış bende annem kullanır diye kestane rengini seçtim.


Zoya Professional Lacquer ojelerin kırmızı olanın ismi Haley, pembe olanın ismi Layla; gelecek yazılarımda renkleri, duruşları ve yorumlarımı buradan sizlerle paylaşacağım.
2013 'de yani çok kısa süre önce seçkin markaların firması tarafından Türkiye 'de satışları başladı.Firma bilgileri ve Zoya Hakkında daha net bilgi edinmek için sitesine  : TIK TIK
Basın bülteni ve fiyat bilgisi için okumanızı öneriyorum:


ZOYA…BU YAZ BU OJE ÇOK MODA
Amerika’nın dünyaca ünlü, 5 Free* özellikli el, ayak ve tırnak bakım markası ZOYA, şimdi Türkiye’de…
Sağlıklı içeriği, sınırsız renk seçeneği, kalıcılığı ve karşı konulamaz parlaklığı ile dikkat çeken ZOYA,  podyumların cazibesini ve modanın esintisini tırnaklarınıza taşıyor.

Amerika’da sağlıklı içeriği ve kalıcılığı ile ilgili pek çok ödüle sahip olan ZOYA, modayı yakından takip eden ve sağlığına düşkün Türk hanımlarının da ellerini renklendirmeye başladı. Formülünde, ojelerde  bulunan zararlı 5 maddenin bulunmamasıyla dikkat çeken ZOYA, tırnağa zarar vermeden günlerce kalıcılığını koruyabiliyor
Doğal ve katkısız içeriği, zamanla daha da geliştirilen sağlıklı formülü ile; doğal bakım merkezleri, spa, kuaför ve parfümerilerin vazgeçilmez ürünü olmayı başaran ZOYA, renk ve tonlarının büyüleyici alternatifleri ile Amerika’nın vazgeçilmez markalarından biri olarak artık Türkiye’de…
Türkiye’de şimdilik 110 farklı renk seçeneği ile modayı yakından takip edenlerin bildiği en popüler renklere sahip ZOYA, renklerinin isimleri ile de cazibe yaratıyor.
Bu senenin en moda neon renklerinden, en klasik tonlara, farklı desenlere kadar pek çok alternatif sunan ZOYA,  özellikle kalıcılığı ile Türk hanımlarının kalbini fethedecek…
ZOYA’nın kalıcılığına katkıda bulunan alt ve üst katlar ile 10 güne kadar parlaklığını yitirmeyen renkler;  alt katların içeriği sayesinde  tırnakları korurken, hamilelerin bile kullanabileceği doğal formülü ile kırılma ve sararmaların da önüne geçiyor.


Bu sene modacıların gözdesi, neon pembeler, parlak yeşil, sarı, turuncu ve mavi renklerin yanı sıra metalik tonların da tırnakları süsleyeceği ZOYA tüm seçkin parfümeri ve eczanelerde…

Açıldıktan sonra bile uzun süre tazeliğini koruyan ZOYA oje : 36.- TL
Alt kat, üst kat ile aseton ve kurutucudan oluşan set: 69.- TL (tek tek de satılıyor)

*5 Free : Formaldehit, formaldehit reçinesi, toluen, DBP ve kamfor maddelerini içermez.

6 yorum :

  1. zoyaları nereden aldın canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zoyalar tanıtım için gönderildi Özgecim. Daha önce Zoya Renew oje açıcısını gittigidiyor üzerinden almıştım, bir kaç kişi var zoya satışı yapan, henüz parfümerilerde görmedim ama kısa süre içinde Zoya yerini alır diye düşünüyorum.

      Sil
  2. guzel gunlerde kullann.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mervecim, daha güzelleri senin olsun :**

      Sil
  3. güzel günlerde güle güle kullanın:) Sevgiler Azerbaycandan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hayalcim, sevgiler :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: