Çarşamba

Shea Yağı içeren Bitkisel Saç Maskesi: *Morfose Professional Hair Care Mask*


Adnan Akat bünyesinde yer alan ürün deneyimlerim bir süredir devam ediyor. Genel olarak profesyonel ürünlerden oluştuğu için kuaförlerde sık sık bu markanın ürünlerini görebilirsiniz. Ki ben özellikle saç bakım yağını ve maskesini normal marketlerde de bulabilmeyi çok isterim. Morfose Hair Care Mask ( Shea Butter Herbal Extracts Containing Formula ) : Kısaca Shea yağı içeren bitkisel formüllü saç maskesi de diyebiliriz. İçerisinde Shea yağı dışında meyve, çiçek ve ayçiçek yağı ekstreleri de mevcut....

Uygulama yöntemi normal saç bakım maskeleri gibi, dipten uca kadar uygulayıp 3-5 dk bekletip durulamak. Önerilen kullanım yöntemi ise; şampuanı, saç kremi, serumu ile birlikte kullanılması. Ben pek saç kremi sonrası maske kullanan biri değilim. Saçı ağırlaştırdığını bildiğim için, genelde şampuandan sonra uygulayıp duruladım. En çok kokusunu ve saçlarıma verdiği yumuşaklığı sevdim.
*Resimdeki diğer ürünleri ile ilgili yorumlarımı daha önce paylaşmıştım ama okumayanlar için bir özet geçecek olursam; 

Natura Therapy Stimulating Hairgrowthoil ( Canlandırıcı saç bakım yağı):  bu bünyede yer alanlar arasında, kullandıkça daha çok sevdiğim ve saçlarıma oldukça iyi gelen bir bakım yağı. Duş öncesi uygulanıp bir saat bekletip saçları yıkamak yeterli. Kullandığım süreçte saç derimde bir rahatlama ve saçlarımın daha hızlı uzamasını sağladı. İçeriği de tamamen bitkisel yağlardan oluşuyor, bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum.

Morfose Hair Sprey ultra stong yazan turuncu saç spreyinin tutuşu oldukça kuvvetli. Günlük kullanımda saçlara biraz hareket katmak için dalgalı şekillendirdiğimde, duşa girene kadar saçlarım ilk formunu koruyor.

Resimdekilerin dışında Morfose 'nin Thermal Guard serisinin şampuanı ve saç kremini de kullandım. Şampuan serisini saç kremlerine oranla çok daha başarılı buldum. 

4 yorum :

  1. Natura Theraphy saç bakım yağını çook seviyorum yeni saçlar çıkarttı minik minik sonrasında ise saçlarım resmen 2 kat daha hızlı uzuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçları uzatma konusunda gerçekten harika bir bakım yağı, birde bekleme süresi olmasa :) ahh ahh

      Sil
  2. ben de morfoseden memnunum. bu urunleri gormedim.aklimda bulunsun. ugrarsan sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende şimdiye kadar kullandıklarımda sorun yaşamadım, farklı ihtiyaçlar için morfose şampuanlar, saç kremleride var, özellikle saç uzatan serisini merak ediyorum şu ara< Tabi ki hemen bakıyorum :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: