Salı

Ürün Tavsiyem : L'Oréal Paris Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


L’Oreal ‘in yepyeni ürünlerinden ‘’Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu’’ nu bir süredir kullanıyorum ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmadan önce yeni üründen kısaca bahsetmek ve vaadettiklerini sizlere aktarmak istiyorum.

Öncelikle, ovalamadan ve durulamada makyajı temizleyip, cildi yatıştırması, tahriş etmemesi, kuru ve hassas ciltlere uygun olarak formüle edilmesi, en önemli artılarından ikisi ise içerisinde parfüm bulundurmaması ve hipoalerjenik olması.


-Kullandığım süre içerisinde, kişisel yorumlarım:

*Yüz makyajımı kalıntısız bir şekilde temizlemesininin yanında, kuru bir cilde sahip olduğum için ve en hassas olduğum nokta olan; göz çevresi makyajı konusunda olan performansı oldu. Oldukça yoğun uyguladığım rimeli ve eyeliner ‘ı ovuşturmadan çıkarması; uygulama sonrası cildimde herhangi bir gerginlik ve kuruluk oluşturmaması bende oldukça güzel bir etki yarattı.

*Makyajımı tamamen kusursuz makyaj temizleme suyu ile sildikten sonra, ayrıca suyla yıkama gereği duymadım. Özellikle dudak çevresi ve dudak makyajımı çıkarırken ürünün beni rahatsız eden bir acımtırak tadının olmadığını da belirtmeliyim.

-Makyajınızı temizleme esnasında; ovalama nedeniyle tahriş, ince ve zamanla derinleşen kırışıklıklara meydan vermemek için deneyip sonucunu bizzat görmenizi isterim.

Micellar Water geleneği bu sayede artık eczanelerle sınırlı kalmayıp marketler ve parfümerilerden temin edilebiliyor. Ve bu şahane ürünü ilk kez L'Oréal Paris getirmiş.

Ürünün en büyük avantajlarından birisi de oldukça uygun bir fiyata satılıyor olması. Bu denli başarılı bir ürünü bu fiyata almak büyük şans!

Bu içerik www.makeuparfume.com tarafından hazırlanmıştır.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: