Salı

Yeni Koleksiyondan: Golden Rose İmpression Tüy Efektli Oje & Swatch


Arka arkaya çıkan koleksiyonlardan sonra Golden Rose İmpression koleksiyonundan 15 Numara tüy efektli ojeyle karşınızdayım. Ojenin içerisindeki ışıltılar çok ince. 2.Kat uyguladım, rengi oldukça açık olduğu için netlik çok belirgin değil ama nail artlarda oldukça hoş duruyor. Tüm tırnaklarımda nail art grubuna giren ojeleri, günlük olarak uygulayamıyorum ama bu oje oldukça doğal duruyor....

*Simleri kalın değil, oldukça ince, çıkarması her nail art ojesi gibi birazcık zahmetli. Simli ve bu tür zor çıkan ojeler için ;
-Pamuğa aseton döküp her bir tırnağın üzerine yerleştirdikten sonra yine her bir parmağınızı folyoyla sarmanızı öneriyorum. Pamukla ovuşturmaya gerek kalmadan 3 -5 dk da çıkıyor. Tırnak yıpranmasını önlemek için de tırnak bakım yağı uygulayabilirsiniz.
İmpression koleksiyonunda tam 18 farklı renk mevcut incelemek ve online alışveriş için Tık Tık

3 yorum :

  1. güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. ben kullandım hic begenmedim. cikarma sirasinda resmen tirnaklarim asindi eger bu zahmete goze alabiliyorsaniz kullanin ama olmasada olur.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: