Çarşamba

İndirim Kodu mu Aramıştınız ?


 Tek yapmamız gereken: İndirim Kodlarım 'a gitmek ve en  yüksek indirimi sağlayan kodlarla ihtiyaçlarınızı  çok daha uygun fiyatlara satın almak :)
Benim gibi online alışverişi seviyorsanız, internette gözünüze takılan bir şeyi aldıktan sonra arkadaşınızın yarı fiyatına aldığını öğrenip kendini kötü hissedenlerdenseniz bu yazıyı mutlaka okumalısınız :) 
Burada aklınıza gelebilecek her şey ve her site için  %60 lara varan indirim kodu, kupon kodu, hediye çeki, promosyon kodu mevcut.......

Yeni çıkan kitaplardan mı alacaksınız D&R ın indirim kuponu; yeni bir makyaj, parfüm, cilt bakım ürünü mü alacaksınız: Misspera İndirim Kodu, Bella mola, Mizu 'nun indirim kodları var. 
Her şeyin içinde bulunduğu alışveriş sitelerinden alışveriş yapmak istiyorsanız: '' Trendyol , n11,Daybuyday, Morhipo Hediye Çeki , hepsiburada.com ''un indirim kodları var. Sevdiklerinize sürpriz yaparken cebinizi de korumak için, ''Çiçeksepeti'' ; yeni bir bilgisayar, telefon alacaksanız, ''Electroworld'' indirimleri  :) Saymakla bitmez kısaca aradığım ve alışveriş yaptığım bir çok seçkin marka ve alışveriş sitesinin indirim kodları mevcut. Daha az ödemek varken neden daha fazla ödeyelim.

2 yorum :

  1. kozmetik için kullanabileceğimiz indirim kodu var mı "turuncukasa", "dermostil" gibi siteler mesela..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşegülcüm, turuncukasa da en son bioderma ürünlerinde indirim kodu olarak okuyucularıma özel olarak: kod kısmına '' makeuparfume '' yazıldığında %50 indirim uygulaması gerçekleştirdik. Bana bu kampanyayı bitirdik maili gelmedi, devam ediyordur umarım ve işine yarar :) Dermostil henüz bu konuda bir kod tanımlaması yapmadı bana özel ama olursa takipte kalmanı öneririm. Sevgiler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: