Cumartesi

La Claree Oliv Organic Radiance Face Mask * Cilde Parlaklık Veren Yüz Maskesi


La Claree Oliv 'in elixir adlı yüz serumunu, peelingini kullandım ve son olarak da resimde görülen Radiance Face Mask ( Parlaklık veren yüz maskesini) bir haftalık aralıklarla kullanıyorum. Ürünü ve La Claree Oliv markasını değerli kılan içeriğinin (natural and organic cosmetic) doğal ve organik olması.Ürünlerin e vitamini açısından zengin bir yağ olan zeytin yaprağı ve zeytin ekstresi içermesi ve antioksidan özellikli olması. Antioksidan özelliği ise içeriğindeki; Yeşil çay, Edelweiss ve Aloe Vera Kompleksinden kaynaklanıyor. Marka Fransa menşeili  ve Ecocert - bio sertifikalarına sahip. Bu yüzden güvenle kullandıklarım arasında....

Bu ürünün de vaadi; ölü derileri yok ederek cildi pürüzsüz ve daha parlak hale getirmek.
Kullanım Şekli ;  Haftada 1-2 kez tüm yüze uygulayıp 10 dk bekletip, kuruduktan sonra yıkayarak temizlemek.Ben haftada bir kez genelde hafta sonları uyguluyorum. Maske olduğu için benim gibi kuru ciltlerde haftada bir kez rahatlıkla kullanabilir. Merak edenler için ürünün ithalatçısı Saru Organik ve online olarak  Be Save, Zuii Organic Makeup, Ciel D'Azur'un Clay Care ve Pur Aloe ürünleri, Erbaviva, La Claree Oliv gibi organik cilt bakımı ve makyaj ürünlerini buradan inceleyip satın alabilirsiniz ; Tık Tık .


 Kullanıcı yorumuma geçersem;

Peeling'ini uygulamadığım zamanlarda Radiance Face Mask'ı kullanıyorum oldukça başarılı bulduğum organik bir maske. Uyguladıktan sonra kuruma aşamasında cildi germiyor ve yıkadıktan sonra kurulukta artış yok. Biraz daha canlı, nemlenmiş bir cilt için ideal bir organik maske. 



4 yorum :

  1. Akneye yatkın ciltler için uygun mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben kuru bir cilde sahibim canım, yapı olarak yağlı bir maske değil, çok kuruda değil, şimdiye kadar dahada kurutma yada yağlandırma yapmadı. Üzerinde herhangi bir ayrım yapmamışlar, yada her cilde uyar yazmıyor. Sanırım sorun olmaz :/

      Sil
  2. güzel bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Edacım, fiyatları biraz yüksek olmasa ve set yerine tekli olarak satılsa çok daha güzel olacak :) ama içerik ve sonuçlar açısından oldukça başarılı buluyorum.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: