Cumartesi

Selülit Oluşumunu Engellemek İçin Serum: Nuxe Body - Contouring Oil for İnfiltrated Cellulite


Aslında bitenler yazısı olarak yer verecektim ama içerisinde bir kaç kullanımlık kalmış halinin resimlerine yer vermek benim estetik anlayışıma biraz ters :) İnstagram hesabımdan takip edenlere ürünle ilgili yorumlarımı bitmeye yakın paylaşacağımı söylemiştim. ( İnstagram kullanıcı adım : makeuparfum ) Ürünü yeterince deneyimlemiş olduğuma kanaat getirdim ve şimdi yorumlarımı sizlerle de paylaşmak istiyorum.....

Nuxe Body Paris Huile Minceur Cellulite İnfiltre
* Vaad ettikleri: Refining Effect ( Cildi yenileme etkili ), vücudu şekillendirme ve selülit görünümünü hafifletme.
*Yağ formlu ve kolay emilen bir yapıda. Kokusu nane ve limon yağının karışımı gibi. Sıcak havalarda duş sonrası uyguladığımda vücutta hafif bir ısınma yapıyor. Gözenekler tamamen açıldığı için etkisini daha iyi gösterebildiği zaman duş sonrası. Masaj gerektirdiği belirtilmemiş ama ben genel olarak bir 10 dk Watsons 'dan aldığım tahta masaj aletini kullanıyorum. 
Kullanıcı Yorumum : Bu ürünün tek başına etkilerini gözlemlemek için krem formlu ürünüyle birlikte kullanmadım.Ayrı ayrı kullanıp etkilerini gözlemlemek istedim. İlk iki hafta hiç etkisi yokmuş gibiydi. Ama bir süre daha sabırla kullanınca inceltici özelliği daha fark edilir hale geldi. İleri seviyedeki selülitlerde ne kadar işe yarar bir fikrim yok, düzensiz beslenme nedeniyle dönemsel oluşanlar da etkisi konusunda ise oldukça işe yarar. İleri seviyelerde bolca yürüyüş ve masajla birlikte anti - selülit ürünlerini en az bir yıl sabırla kullanmak gerekiyor. 

8 yorum :

  1. Bu urunlere inancim yok. Bence bu tarz kimyasallar yerine sabah 15dakikanizi spora ayirsaniz kaslariniz guclenir ve selulit olusumunu engellersiniz. Popo ve baldir icin basit ve etkili hareketleri yataginiza uzanarak bile rahatca uygulayabilirsiniz. İnternette bu tarz hareketler resimli olarak anlatiliyor. Sahsen ben denemis biri olarak 2hafta icerisinde etkisini gorup %70 kurtulmus durumdayim. 1ay uygulama sonrasi kurtulursunuz. Tabi beslenme onemli. Ben maalesef normalden biraz zayifim :/ Kiloya gore de bu sure degisim gosterecektir. Zaten bir sure sonra vazgecemiyorsunuz aliskanlik oluyor spor :) Sevgiyle kalin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım, öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Söylediklerinin harfi harfine katılmakla birlikte çok yoğun çalışan ve düzensiz beslenen kişilerde spor tembelliği oluyor. Özellikle bende ben genelde senenin 4 ayını spor salonunda geçirip bıkana kadar spor yapan türdenim :) sporu bıraktığım dönemlerde masajla en azından yeniden oluşmasını önlemek için bu tür anti - selülit ürünlerini düzenli kullanıyorum. Seninde dediğin gibi hareket olmadan, kremleri sürüp oturmakla selülit görünümünde iyileşme olmuyor. Sevgilerimle :)

      Sil
  2. Adsız03:46

    kremle yapılan masajın selülitlere çok iyi geldiğini düşünüyorum, selülitleri spor kadar hızlı yok etmese de yararlı oluyor

    http://kavininkahvesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Kavincim, düzenli kullanımda masajla birlikte bende çok faydasını gördüm hem jel formlu hemde krem formlu ürünlerin. Spor hızlandırıyor evet ama nasıl kremi bırakınca etki gidiyor sporu bıraktıktan sonra sıkılaşan bölgede gevşeme oluyor yine selülitlerle uğraşmak zorunda kalıyoruz :) bende sporu bıraktığım dönemlerde kan dolaşımımı masaj + kremle hareketlendirmiş oluyorum. Bloğunu hemen ziyaret ediyorum. Değerli yorumun için teşekkürler.

      Sil
  3. spor şart ama yine de işey yarıyor bence masaj ve kremler..bu arada bloğumdaki yayın sorunundan dolayı yeni bir blog açtım.
    modavesaireburcu.blogspot.com yeni adresim. orda yazılarım okuma listelerine düşecek inşallah :) takip edersen çok sevinirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen takibe aldım :) evet sabırla ve düzenli uygulamak gerekiyor. Farklı farklı markaları 4 yıldır düzenli kullanıyorum. Yani markanın pahalı olmasına gerek de yok 15 dk masajla kremi uyguladığımda hepsininde ortalama 3-4 hafta sonra etkilerini gözlemledim. Değerli yorumun için çok teşekkürler Burcucum. Sevgiler.

      Sil
  4. mesela ben kola ve kahveyi bırakınca deli gibi azalmıstı selülitlerim beslenme cok önemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Selincim, kola ve kahvede selülit oluşumunda büyük etkenlerden ikisi, kola içmiyorum ama günlük bir süt fincanı Türk kahvesi içme konusunda, hala çözüm getiremedim :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: