Perşembe

* 3 Boyutlu Görüntü İçin * : Rimmel London 3D Plumping Top Coat

Son Watsons alışverişinde gözüme takılanlar arasında Rimmel London 'ın ürünlerin vardı. Ojelerini kullanıyorum. Oldukça geniş fırçaları olduğu için bazıları memnun olmasa da benim gibi geniş tırnak yapısına sahip olanlar için oldukça idealler. 
Rimmel London 3D Plumping Top Coat ise (finishing touch) son kat ojesi olmakla birlikte 3 boyutlu bir görsellik yani tırnak üzerine çizilen desenlerin ve ojenin biraz daha canlı ve 3 boyutlu durmasını sağlamak amacı güden bir ürün. Ne kadar iyi olduğunu görmek için meraktan aldığım bir ürün, vadettiğini gerçekleştiremese bile top coat olarak kullanırım diye düşündüm.......
Bunların yanına da yine tırnak bakım serisinden denemediğim Rimmel London (Nail Care) Stronger Try Harder, alt baz tırnak sertleştirici  bir ürün seçtim. 

Kullanıcı Yorumum:

 Öncelikle 3 ürüne 12 küsür ödedim ve geçtiğimiz hafta 3D plumping 'i denedim ve sonucu gerçekten çok beğendim. En üst resimde kendi çapımda bir nail art denemesi yapmıştım, beyaz alt baz Flormar Matte ( Mat Oje )  kullandım. Altın rengi: Essence, Kırmızı: Golden Rose Yeşil : Flormar Neon Serisinden. Soldan 1. foto 3D Plumping uygulanmadan önce, 2. ve 3. fotoğraf ise uygulandıktan sonra.Bu ürünü çok beğendim; beğenme nedenime gelince, bana göre çizilen deseni daha gerçekçi gösteriyor ve tek renkte bile renkleri cam gibi yansıtıyor. Gece özellikle ışıklar kapalıyken bile ojenin parlaklığını görmek, hızlı kuruması bu iki sebepten bile çok hoşuma gitti ve 2 şişe aldığıma pişman olmadım. Adedi 4 TL küsürdü.


14 yorum :

  1. harika bir ojeymiş bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Gülsinem, beğenmene sevindim :)

      Sil
  2. Cidden daha canlı gösteriyor, çok güzelmiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Canım çilek istedi iyi ki yanımda değildin bu tırnaklarla ısırabilirdim =P Şaka bir yana çook güzel olmuşlar canım oldukça gerçekçi duruyorlar ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıh kıh :) Canını çektirdiğim iyi olmadı mevsimi de geçti Ceydacım, canımsınn ya teşekkür ederim, beğenmene çook sevindim :**

      Sil
  4. Çok çok güzel olmuş gerçekten üç boyutlu gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebrucum hiç umudum yoktu aslında alırken, işe yaramazsa topcoat olur diyordum :) beni hayal kırıklığına uğratmadı. Beğenmene çok sevindim :*

      Sil
  5. çok güzel olmuş harika :) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. ♥ BEAUTIFUL, i love you photos!

    YanıtlaSil
  7. çok beğendiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın, çook teşekkür ederim :**

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: