Pazartesi

Aynısefa Çiçeği Özlü Çok Fonksiyonlu Yoğun Bakım Kremi *Altapharma Melkfett mit Ringelblumenextrakt*


Yaz aylarında İzmir Konak Rossmann alışverişimde aldığım, Altapharma Melkfett mit Ringelblumenextrakt ile ilgili yorumlarıma uzun bir deneyim sürecinden sonra yer verebiliyorum. Alışveriş yazım için ; Tık Tık Çok fonksiyonlu yoğun bakım kremini Aynısefa çiçeği özü içerdiği için aldım. Aldığımda 6 küsürdü, eylülde 3 tl gibi bir fiyatı vardı ki rafta bir tane bile kalmamıştı :) Şu an bulunduğum yerde Rossmann yok o yüzden bayram indirimine dahil mi bilmiyorum bir bakmak lazım........


Ürünle ilgili yorumlarıma geçmeden önce bu ürünün çok fonksiyonlu olarak nerelerde kullanılabildiğinde bahsedeyim:
*Özellikle iğneli epilasyon işlemide gerçekleştiren bir güzellik merkezi sahibi arkadaşım bu ürünü iğneli epilasyon sonrası kullanıyor. İğneli epilasyon uygulatanlar iyi bilir, kızarma ve deride kuruluk sorunu uygulama sonrasında yoğun bakım kremi uygulanmadığında çok sık görülür. Aynısefa kremi sayesinde ne bir kuruluk ne de kızarıklık sorunu oluyor.
*Kutu üzerinde kuruyan dudaklar olarak belirtilmiş ancak kuruluk hissi olan her yerde kullanabilirsiniz. Tırnak etlerinde, ellerde, ayaklarda, dirseklerde. Ayaklarıma uyumadan önce uygulayıp çorap giyip uyuduğumda sabah ayaklarımı pamuk gibi yapıyor.


*Masa başında uzun saatler oturanlar ve dirseklerini masaya dayayanlarda sıklıkla görülen dirseklerdeki deri kuruluğunu gideriyor.
* Tırnak etlerinde özellikle, günlük gece bakımı olarak kullanıyorum, spatulayla alıyorum ve her bir tırnağa uygulayıp masajla yediriyorum. Kişisel hijyen için parmakla almak yerine spatula kullanmak gerekiyor, spatula yoksa dondurma çubuklarını yıkayıp spatula olarak kullanabilirsiniz.
*Dudaklarıma lipbalm gibi uyguluyorum, hastalık nedeniyle yada sivilce tedavisi görenlerde dudak kuruması çok yoğun olur, ben bronşit nedeniyle hastalandığımda antibiyotik kullanıyorum.





*Kıvamı oldukça yoğun vazelin kıvamı gibi, kokusu oldukça güzel çiçek kokusunu andırıyor.
*
İçerik olarak koruyucu katkı maddesi barındırmaması, A, E ve F vitaminlerini içermesi diğer artıları.

*Bence 250 ml kocaman bir kavanoz çok amaçlı Aynısefa kremi için 6 tl fiyat çok uygun, hele bayram yada indirimlerle 3 küsüre düştüyse bedavadan biraz pahalı anlamına gelir :) 

Cildin her hangi bir bölgesinde kuruluk sorunu yaşayanlar için tükenmeden Rossmann 'a uğrayın derim.

17 yorum :

  1. Kesin alacağım ben bundan :) Anlattığın gibiyse eğer 6 tl bile az kalıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim Yasemcim, evet küçücük bir vazelin bile 6 tl den fazla, içeriğinde katkı ve koruyucu madde yok, çok iyide nemlendiriyor bundan iyisi şamda kayısı :) Yorumun bekliyorum, Öpüyorum kocaman :*

      Sil
  2. A çok güzelmiş, kendimi kaldırıp Rossman'a gidebilirsem mutlaka edineceğim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakınında varsa bir uğra derim canım :) Bayram indiriminde Rossmann olmayan bir yerde olduğum için ben gidemiyorum maalesef.

      Sil
  3. benimde hep elimin gidip geldiği bir ürün aynı markanın yine aynı sefa özlü tüpte daha sıvı kıvamlı bir kremi daha var yalnız onun kokusu berbat oluyor kullanmaya başladıktan sonra 1ay içinde bitmezse:( kısa zamanda bitiririm diyen arkadaşlara tavsiyemdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediğin iyi oldu Begümcüm tüpteki sıvı olanda vardı rafta hemen yanı başında alıp almamakta kararsız kalmıştım, mayısta aldım ben eve geldiğim gibi de açtım. Kokusu ilk gün ki gibi aynı kokuyor ve kıvamında hiçbir değişme olmadı. Kremi yani tüpteki sıvı olanı muhtemelen uzun süre bekledi veya kapağını açıp kapatan çok olduğu için erken bozulma olmuş olabilir, koruyucu jelatin yoktu bunda tüpteki sıvı olanda da yoktu diye hatırlıyorum.

      Sil
  4. faydalı bir bilgi olmuş tatlım bende görmüş ama almamıştım bu ürünü bulursam deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın :* Fiyatı çok uygun bir dene derim. Ayrıca değerli yorumun için çok teşekkür ederim Özgecim.

      Sil
  5. Hic duymamistim gittigimde mutlaka bir bakacagim bu guzel urun tanitimin icin de ayrica tesekkur ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl değerli yorumun için ben teşekkür ederim canım ツ

      Sil
  6. Çok güzel bir şeye benziyor hemen almam lazım sadece çiçekli mi var farklı çeşitleride mevcut mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kavonoz icinde tek cesit vardi benim aldigimda fundacim, birde tupte vardi yorumlari okuduysan ondan memnun kalmamis arkadasimiz ☺

      Sil
  7. çok yıvış yıvış bir krem ama etkisi güzel. cildi pürüzsüz yaptığı doğru. yalnız akşam evdeyken sürmek lazım dışarı çıkarken sürülebilecek bir krem değil kesinlik. ciltte emilim süresi min. 4 saat bende ki cildim çok kuru olmasına rağmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim vazelin gibi yapiskanligi var ve emilimi hizli degil :) aynen ayaklarima surduysem uyumadan once corap, el bakimindada eldiven giyip uyuyorum. Sabahina ipek gibi oluyor :)

      Sil
    2. Plajda Almanya'dan gelmiş Türk kız vardı. Güneşlenmek için kullanıyordu adının Melkfett olduğunu söyledi. Etiketi çıkmış o yüzden aynı ürün mü yoksa güneşlenmek için Melkfett'in başka ürünü var mı?

      Sil
  8. Rossman nedir arkadaşlar nerden bulacağım?

    YanıtlaSil
  9. Karabukte ürününüzü satan bir firma varmi

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: