Salı

Goodskin Labs Circleplex - 2 Dark Circle Specialist *Koyu Halkalar ve Kırışıklıklar için Göz Kremi*


Yaklaşık 1 aydır kullandığım göz kreminde bugün sıra :) Resimlerini kullanmaya başladığımın 2. haftasında hazırladım. Şu an yarısına bile gelmedi, daha önce kullandığım göz kremlerini 1.5 ayda bitirdiğim için bunu belirtmeden geçmek istemedim. 
Goodskin Labs Circleplex - 2 ( Dark Circle Specialist for Eyes Soin Expert Anti - Cernes ) 
 İçeriğinde: Mikro sirkülasyonu artırarak koyu halkaların azalmasına yardımcı olan Japon Şeftalisi meyvesi özütü; göz çevresinin aydınlanması için A, E, C vitaminleri; cildin kuru ve donuk tabakasını arındırmak için Glucosamine; antioksidan olarak Madımak Özü kullanılmış.................

Kullanıcı Yorumum:
Tek ambalajda hem gündüz çevresi bakımı için ten rengi, hemde gece bakımı için beyaz renkte olan göz kremi var. Bu da özellikle sabah makyajı öncesinde göz çevresine en iyi bakımı sunmak için güzel düşünülmüş ayrıntılardan bir tanesi. Gündüz göz kreminin rengi ten renginde olduğu için makyaj öncesi hem bakım yapıyor hemde daha kusursuz bir makyaj olanağı sağlıyor. 
*Gece kremini de  kullandığımdan beri göz çevremin kuruluğunda ve gerginliğinde ciddi azalma gözlemledim, koyu halkalarda ise gece uykusuz kaldığımda ve geç uyuduğum zamanlarda oluşan hafif koyuluğu gideren oldukça başarılı ve Circleplex -2 rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir göz çevresi bakım ürünü oldu.




4 yorum :

  1. Nerelerde satılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir Balçova Özdilekte vardı canım goodskinin diğer ürünleri ve bu göz kremi, fiyatı 170 TL olarak hatırlıyorum, YKM , Tekin Acar ve Boyner kozmetik bölümüne 'e hiç bakmadım oralarda da olma ihtimali yüksek.

      Sil
  2. kutusu çok garipmiş

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: