Cumartesi

Gratis %50 Bayram İndirimi ve * The Balm Alışverişim *


Şimdiye kadar Gratis 'in %50 indirimleri şehir dışında olduğum zamanlara denk geldiği için yakalayamamıştım. Bu defa da bulunduğum yerde gratis yoktu ama benim neleri gözüme kestirdiğimi bilen sevgilim  : ''Gaziemir Optimum Gratisteyim daha önce beğendiklerini seçtim, yanına başka ne istersin? '' demesi üzerine dünyalar benim oldu.Parfümeri ve kozmetik mağazalarını dolaşmaktan hoşlanmadığı için bunu söylemesi bile mutlu olmamın temel nedeni :) Yanına benim en sevdiğim ikiliyi Tuğba Kuruyemişten Siirt Fıstığı ve Kafkas 'ın o muhteşem çikolatalı kestane şekerlerini de koymuş :) Çok uzattım ama mutlu olunca çenem düşüyor yapacak bir şey yok, bakalım ben bu defa Gratis Bayram indiriminden neler almışım ?


Tabi ki The Balm :) İnstain allıklarda gözüm vardı geldiği günden beri, ellerinde sadece pinstripe ve toile ronu kalmış. İnstain Pinstripe mürdüm tonlu biraz koyu o yüzden Toile 'yi tercih ettim. Hot Mama herkesin favorisi aslında Zuii organik allığımla hemen hemen aynı ton , her gittiğimde incelediğim için ilk önce bunu seçmiş :)
The Balm Mary Lou manizer ' le birlikte Betty Lou Manizer 'de aklım vardı uzunca bir süredir. Betty Lou Kalmamış :( Paletlerden de düşündüğüm iki tane ürün vardı biri Balm Jovi birde nude tude palet. Yılbaşına kadar güzel bir palet çıkarmazsa The Balm ee tabi Gratis 'de yılbaşına özel bir %50 daha yaparsa alınacaklar listemdeki yerlerini koruyorlar :)

*** Daha fazla paylaşım için beni buralarda da bulabilirsiniz =>

Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

16 yorum :

  1. gule gule kullan bulunduğum ilde gratıs yok ve ben ulasamıyorum bu markaya :( internetten onlıne alabıleceğimz bır site varmı önerebıleceğin??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Emelcim. Bende şu an Kütahyadayım buradada watsons var gratis yok :( İzmir Optimum Gratisten erkek arkadaşım alıp kargoyla gönderdi, yoksa indirimdeyken bende bunlara sahip olamayacaktım, the balm 'ın online olarak satışı yok diye biliyorum.

      Sil
  2. kestane şekeri.. off bayılırım, afiyet olsun:) güle güle kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakında olsak kahve eşliğinde beraber hüpletirdik kestane şekerlerini Cansum :) Çok teşekkür ederim :*

      Sil
  3. Güle güle kullan :) Benim şehrimde gratis yok ben hiç indirimden yararlanamıyorum napayım :( Nude tude palete indirimli fiyat dışındada o kadar para vermek istemiyorum onada denk gelirsem :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude tudenin renkleri tam sonbaharlik benimde aklimda kaldi, artik bir daha ki indirime kaldi :)

      Sil
  4. Çok şanslısın canım kıskandım vallahi :) Maşallah size :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan afiyetle ye canım :)bende hot mama aldım bu indirimden .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecim cok tesekkur ederim, hot mama alinmayacak gibi degil :) sende en guzel gunlerde kullan.

      Sil
  7. güle güle kllan canım ben ankara gratiste kızılayda 2 tane var ama 2 sinide talan etmişler hiçbirşey bulamadım :((((( birdahakine ilk gün gidicem offf

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende erkek arkadasimin persembe aksami 8 den sonra gratisteyim diyince birsey bulacagini ummuyordum. Kargoyla dun elime gecti. Sanirim kampanyanin ilk 2 gunu buldun buldun :) yoksa kalmiyor birsey.

      Sil
  8. ahh bende yılbaşı indirimini bekliyorum canım=) umarım bizi yanıltmazlar=))) listem uzadı gidiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallahhhh yılbaşında %50 indirim olur Didemcim :) Benimde palet almam, allıkları ve rujları tamamlamam lazım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: