Cumartesi

Yenilikler: * Avon Anew Clinical E - Defence ile Cildinizi Çevresel Faktörlerden Koruyun *


Avon 'un bu ay ki kataloğunda yer alan  Anew Clinical E- Defence smartrepair teknolojisiyle üretilen yepyeni bir cilt bakım serisiyle ilgili bugün karşınızdayım. Seriyle ilgili kısa ve özet bir bilgi verecek olursam;
 E- defence serisi iki üründen oluşuyor biri losyon diğeri yüz kremi. Cilt yaşlanmasının en büyük nedenlerinden biri olan olumsuz çevresel faktörlere karşı koruma ve onarma vadediyor. Yani özetle yaz kış, güneş, soğuk hava, hava kirliliği derken korumasız kalan ve erken yaşlanma belirtileri gösteren ciltte kalkan görevi görüyor...........

 Çevresel yıpranmanın belirtileri olarak; *ciltteki matlaşma, *güneş lekeleri, *kırışıklıklar *ciltte kuruluk gibi olumsuz belirtilerle savaşıyor üstelik 1 ayda güneş lekeleri ve kırışıklıkların görünümünde azalma vadediyor. İçerisinde SPF / FPS 50 faktörlük koruma mevcut ki bende güneş korumasında 30 faktörün altına düşmüyorum. Ciltte oluşacak yeni lekeler için cilt bakım kreminin içerisinde koruma faktörü olması harika!



Anew Clinical  E- Defence Multi Shiel Lotion & Deep Recovery Cream birlikte kullanıldığında serbest radikallere karşı daha etkin koruma sağladığı kanıtlanmış. En güzel yanı ise her yaşın kullanabileceği bir nemlendirici grubu olması.

8 Kasım ' a kadar olan 12. Avon kataloğunda bu seri mevcut, %40 indirimli olarak satışta ve yanında parfüm ve göz çevresi bakım kremi hediyesiyle. Kullanıcı yorumlarımı ve gözlemlerimi gelecek günlerde sayfamdan okuyabileceksiniz.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: