Perşembe

Anna Gaspi Placenta İntensive Ampoule * Plasentalı Kırışıklık ve Leke Giderici Ampul *


Yaz aylarında seri halinde kullandığım bir marka Anna Gaspi, güneş kremi kullanmaya fazlasıyla özen gösteriyorum ama bazen sürpriz lekelerle karşılaşıyorum. Özellikle dudak çevresinde oluşanları sevmediğim için AG 'nin cilt bakım ürünlerini kullandım. Bir kaç kullanımlık içerisinde halen mevcut yeterince kullanmışken yorumlarımı sizlerle de paylaşmak istedim............
Anna gaspi hakkında kısa bir bilgide vereyim marka Kore menşeili ve ihtiyaçlara uygun olan bir çok farklı ürünü var, Türkiye de satışı mevcut. Kutu üzerinde dermatolojik olarak test edildiği belirtilmiş ve ekstra olarak kutusunda satılıyor.
Anna Gaspi Placenta İntensive Ampoule ( Yoğun Kırışıklık ve leke giderici Ampul) ile ilgili kısa bilgiler verecek olursam; içerisinde birçok meyve, bitki ve çiçek ekstresi olduğu gibi plasenta ekstresi de mevcut. Tüm bu içerdikleriyle kırışıklıkları azaltmayı ve ciltteki lekeleri aydınlatmayı vadediyor.
Kırışma ilgili henüz bir sorunum yok ama bunun için şimdiden önlemimi alırken bir yandan da yazın güneşten dudak çevremde oluşan minik lekelere dur demek ve en azından açmak için AG ' yi düzenli kullanmaya özen gösterdim. 

Jel ve yağsız bir ürün, sürünce cildi anında nemlendiriyor. Kuru ve normal ciltlerin kullanabileceği belirtilmiş, kışın daha yoğun kuruluk hissettiğim için biraz yağ bazlı serumlar kullanıyorum ama bu yağsız olmasına rağmen benim cildimi nemlendirmeyi başardı.

Kullanım şeklim; gece uyumadan önce çok az bir miktar damlalıklı kısmıyla göz çevresi hariç tüm yüzümde kullandım, yapısı jel ama yapış yapış değil ciltte emilimi güzel.
Lekelerimde biraz aydınlanma oldu evet ama tamamen geçirmek için sanırım bir kaç AG daha kullanmam gerekecek.

4 yorum :

  1. Ben lekelerin bir serum yada kremle geçeceğine inanmıyorum ama bu ürnü merak ettim aydınlattıgı için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet malesef Mervecim, tamamen gecmiyor, kullanilan sürede sadece bir hafifleme oluyor. Bazi urunler hic etki de etmeyebiliyor.

      Sil
  2. placentanın ne olduğu konusunda bilginiz vardır umarım =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum ceyliscim, Kutusuna yeniden baktım, bu senin düşündüğün gibi bir plasenta değil. Phyto placenta %2 lik oranda. Yani bitki plasentası :) Plasenta ekstresi olarak belirtilmis ambalajinda. 20 ml ürünün sadece 0,4 mli ekstre diğer miktar hep bitki cicek ekstresi.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: