Cumartesi

Flormar Online %80 İndirimi ve Lights of Flowers Makyaj Ürünleri Alışverişim


5 Kasım gecesi Flormar Online 'dan verdiğim siparişlerim bugün elime ulaştı, %80 indirim olunca baya coştum ama çok çok uygun fiyata 10 farklı Lights of Flowers koleksiyonundan ürünler satın aldım :) .....................


Paketleme ve ulaşım kusursuzdu, ürünlerin her birinde koruma bandı var ve hepsi kutusundaydı, yanda gördüğünüz büyük kutunun içerisinde kare köpüklerle muhafazalı bir şekilde bana faturasıyla birlikte ulaştı.
* 41.1 TL tuttu tüm aldıklarım ve kargo 40 tl üstü alışveriş yaptığım için ücretsizdi birde yanında çok güzel bir makyaj çantasıyla bana ulaştı.

* 3 adet precious ruj 
* 3 adet precious lipgloss
* 3 adet far
* 1 tanede allık aldım.


Bu arada flormarın ojelerinde insan sağlığına zararlı maddeler yok bu sitesinde de mevcut, bu koleksiyon da paraben olmadığını okumuştum o yüzden alışveriş yaparken hiç endişe etmeden alışverişimi tamamladım. Tüm yüzde kullanılan iki renkli bronzerlar da ve bir kaç üründe daha aklım vardı ama stokları tükendiği için alamadım.

Flormar mağazalarından, alışveriş merkezlerindeki kiosklarından indirimli olarak alabilirsiniz ama evden çıkmadan yada yakınınızda bir flormar mağazası yoksa online alışveriş için %80 indirimli ürünleri buradan inceleyebilir veya  satın alabilirsiniz. => Tık Tık

* Bu arada indirim 30 Kasıma kadar devam ediyor ama stoklarla sınırlı, tükenirse erken biter. Tükenmeden yetişin :) Ruj ve  lipglosslar: 3.5 TL , allık:  6.90 TL , farlar :4.40 TL. Duş jelleri, deodorant, parfümlerde ve vücut losyonlarında da  indirim var.

Aşağıda ki Flormarın alışverişimin yanında gönderdiği hediye makyaj çantası genişleyebilen, aynası içerisinde olan çok şık bir çanta. Açıkçası ben bu kadar güzel bir çanta beklemiyordum. 10 tane ürün + 40 tl üstü alışverişe kargo ücretsiz ve makyaj çantası da hediye daha ne olsun :)

Ürünlerle ilgili yorumlarıma ve teker teker uygulamalı , bol resimli yazılarına önümüzdeki günlerde yer vereceğim . * Herkese iyi akşamlar :)

6 yorum :

  1. Harika! Ben de online düşünüyorumm Güle güle kullan canım sağlıkla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyiki online var tatlim muhtemelen burada aradiklarimin cogunu bulamayacaktim, cok tesekkur ederim ki ❤

      Sil
  2. Nasıl göze hitap eden ambalajlar değil mi cıvıl cıvıl....
    Bende çok memnun kaldım bu indirimden.Nerdeyse bir allık fiyatına tüm koleksiyonu alabildik.Hepsini güle güle kullan canım.Güzel yazılarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk senden duydum, cok tesekkur ederim canimin icii ♥♥♥Evet ambalajlari renkleri harika ☺ bende ayni seyi dusundum biliyomusun bir allik fiyatina geldi şaka gibi gercekten yetistirebilirsem bu hafta ici yazilarini hazirlayacagim :**

      Sil
  3. Gözüm gönlüm açıldı :) Ben duyduğum da maalesef çoktaaannn tükenmişti :/ Kısmet değilmiş diorum artık.Hepsini güle güle kullan canımcım ♥ Ayrıntılı yazılarını dört gözle bekliyorum ☺:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerim seni guzellik ❤ sitesinde all over powder ikili maskara ve bir kac urun disinda bircogu halen satista. Online dusunuyorsan kacirma canim benim. Bu hafta vakit bulup yetistirmeye calisicam Cook tesekkur ederim ❤❤ :*

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: