Pazartesi

Nivea Firming Good - bye Cellulite Gel Cream & Serum *Nivea Sıkılaştırıcı Selülit Jeli ve Serumu


Nivea 'nın selülit bakım ürünleriyle ilişkimiz çok uzun zaman öncesine dayanıyor :) Nivea My silhouette isimli sıkılaştırıcı ve inceltici kremiyle başlamıştım. Etkisini gördüğüm içinde kullanmaya devam ettim. Ama geçen yazdan beri piyasada yok. Dönüşümlü kullandığım Nivea Firming Goodbye cellulite jel kremiyle devam ettim. Geçen yazdan beri de düzenli kullanıyorum.  Bazen güzel indirimlerde denk getirip ikişer ikişer alıyorum. Bir tüp ortalama 20 -25 gün gidiyor. İçeriğinde cildin elastikiyetini koruyan ve nemlendirmesinde etkili olan Q10 ve vücutta daha etkin bir incelme gerçekleşmesi için yağ hücrelerine etki eden L - carnitine 'de var.........................

 İndirimde denk getirince iki adet jel kremini ve benim bildiğim kadarıyla bahardan beri Türkiye 'de yerini alan jel selülit serumunu da aldım. 

Genelde ürünleri kullanma periyodum günlük ve bazende  2 gün aralıklarla, yürüyüşe çıkmadan önce uyguluyorum. 

Jel kremin rengi mavi ve tamamen jel yani yağlı bir his vermiyor ve kayar gibi bir hisle uygulanabiliyor, kokusuda çok güzel oldukça ferah.

Nivea Goodbye cellulite - sıkılaştırıcı serum ise yanda gördüğünüz gibi ağırlık olarak jel ama hafif yağlı bir yapısı da mevcut. Serum olduğu için  miktar olarak daha az uygulandığında da etkisini gösterecek kadar kıvamı yoğun. Tabi ml olarak da daha az.İçerisinde  75ml var , jel krem ise 200 ml.

Kuru bir cilde sahip olduğum için o hafif yağ jel karışımı hissini seviyorum ama yağlı ciltleri rahatsız eder mi o konuda bir yorum yapamıyorum. Yürüyüş öncesinde uyguluyorum ve kan akışını hızlandırmak için masaj yapıyorum bir on dakika ve yürüyüşe çıkıyorum.Arada farklı ürünler denesem de, en az 4 yıldır düzenli kullandığım ürünlere sahip olan tek marka Nivea.  
     Uzun süre kullanımda etkili ürünler diyebilirim ama hareketsiz incelme de olmuyor, selülit görünümünde azalma da. Destekleyici ve portakal kabuğu görüntüsünü daha hızlı azaltmak için kullanabileceğiniz bir ürün arayışındaysanız ikisini de denemenizi tavsiye ederim.

5 yorum :

  1. Selülit en büyük dert. Siz oneriyorsanız başlayacağım. Fikirleriniz benim için önemli. Kan akışını hızlandırmak için masajla uygulanması evet doğru. Bir keresinde doktora gitmiştim sırf bu yüzden o önermişti. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyip yorumlarımı sizinle paylaşacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fulyacım, elle yapılan yani manuel tırtıklı masaj aletleriyle yapıldığında oldukça etkili. Özellikle watsonsda tahtadan olan masaj aletiyle, jeli sürüp masaj yapmanı tavsiye ederim. Canımsın, yıllardır kullanıyorum o yüzden tereddütsüz öneririm. Piyasadaki en uygun fiyatlı ürün. Jel + masaj + 30 dk yürüyüşle görüntüde ki değişme 3- 4 haftada çok daha belirginleşiyor. Yorumlarını dört gözle bekliyorum bitanem, öpüyorumm :*

      Sil
  2. merhaba canım..
    bence yogun ve kaygan bir kıvamda olmaları daha uzun süre masaj yaparak sürmeyi kolaylaştıracak bir ozellik o yuzden bende alacagım yazını okoduktan sonra karar verdim. cünkü ben krem uyuglarken uzun uzun masaj yaparak uygulamayı seviyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jelini mutlaka almalısın Didemcim, masajla en iyi ve en uzun süre uygulamayı o sağlıyor. Elle uyguluyorsan eğer, biraz daha sorunlu bölgelere uygularken parmak uçlarının baskısını artır. Çok öpüyorum :* Sevgiler....

      Sil
  3. İkisini de aynı anda mı uyguladınız acaba?

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: