Cuma

Avon Perfect Kiss * Plum İntrugue * Lipstick & Swatches


Herkese merhaba :)  Bugün ki konuğumuz, her mevsim kullanılabilecek bir ruj; Avon Perfect Kiss serisinden * Plum İntrugue *  Ambalajda koyu dudakta doğal mı doğal bir ton . Avon rujlarının kokularına yıllardır hayranım, hindistancevizi ve vanilya kokar da sevilmez mi ? :) Nereden biliyorum, bir 4 yıl kadar Avon temsilciliğim var üniversite yıllarımdan, şimdi temsilci yada üyeleri değilim. O dönemde katalogda ki tüm ürünlerini kendim için de alıp kullanıyordum. Ara ara da olsa o dönemde kullanıp memnun kaldığım demirbaş ürünlerini; senses duş jellerini, durulanmayan bakım kremini, banyo köpüklerini, el kremlerini satın alıyorum....................................................


Asıl konuyu unutup lafa daldım yine :) Bu ara resimler ağırlıklı olarak aynı konseptde, fırsat bulursam eğer ilerleyen günlerde bazı görsellerde yenilikler yapabilirim.

Perfect Kiss Ruj serisinin diğer rujları gibi bu da kremsi ve sürümü harika. Kokuları da aynı cupcake gibi.

Ton olarak ambalajda koyu, ama dudakta doğal bir ren veriyor, nemlendiriyor. En önemlisi de kokusuyla kendimi daha iyi hissettiriyor. Alttaki fotolarda tende ki ve dudakta ki duruşunu daha net görebilirsiniz.

Farklı ışıklarda ve gölgede duruşlarını fotoğrafladım, son foto da gölgede duruşu ışıkta duruşlarından bir nebze daha koyu:

Herkese Mutlu Akşamlar ve güzel bir hafta sonu diliyorum :)
                                       **** Daha fazla paylaşım  ve takip için buralardayım:
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

4 yorum :

  1. Canım benim bende bugün bir Perfect Kiss çekimi yaptım.Hatta aynı seçim sandım ama değilmiş :)))
    Nasılda güzel,yumuşacık bir renkmiş bu.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalp kalbe karsiymis melegim :* ben bayramda firsat bulup resimlerini hazirlamistim. Yogunluktan firsat buldukca yazilarini hazirlayip yayinliyorum. Kullandigim bir tek bu rengi var avonun perfect kiss rujlarindan. Cok tesekkur ederim bitanem. Diger renkleri de almayi dusunuyorum dedigin gibi yumusacik ve dudakta koyu durmuyor. Yazini sabirsizlikla bekliyorum ❤

      Sil
  2. Kokusuna bayıldığım bu rujları ben de çok seviyorum :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokuları şahane gerçekten canım :) çok teşekkür ederim, sevgiler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: