Pazartesi

Cyrene Bio Şampuan ♥ Saç Kremi ♥ Keratinli Yoğun Nem Maskesi


 Bugün ki konuklarımız aslında daha önce burada yazısına yer verdiğim ve kullandıktan sonra yorumlarımı sizlerle paylaşacağımı da belirttiğim Cyrene Biocosmetiques 'in yeni saç bakım ürünleri: 
Lavender Mint Shampoo ( lavanta ve naneli şampuan) Conditioner ( saç kremi )  ve Biomimetic Keratin Deep Conditioning Hair Mask ( keratinli yoğun nem veren saç bakım maskesi ) Bu saç bakım ürünlerinin diğer şampuanlardan ayıran en önemli özellikleri: *** parabensiz olması ve şampuanın SLS ve Sülfat içermemesi.

Açıkçası kullanırken bu kadar çok memnun kalacağımı tahmin etmiyordum. Kullandığım hem yerli hemde yabancı markaların temiz içerikli şampuanlarında yaşadığım en önemli sıkıntı hiç köpürmeme, temizlenmemişlik hissi ve hızlı yağlanma olarak bana geri döndüğü için ön yargılarımı tamamen yok eden bir saç bakım serisiyle karşılaşmak beni fazlasıyla şaşırttı..........................................


Cyrene  Lavender & Mint Şampuan: içerisinde sls, sülfat barındırmamasına rağmen oldukça güzel köpürüyor ve temizlenmişlik hissi harika. Normalde bir şampuandan başka bir şampuana geçtiğimde saçlarımda kepek sorunuyla karşı karşıya kalabiliyordum. Bu sorunu yaşatmadı ve durulama aşamasında saçımın sertleşmediğini aksine yumuşacık olduğunu fark ettim. Şampuanın rengi şeffaf sarımtırak ve mis gibi lavantayla nane kokuyor.
Bu arada üst resimde yer alan 25 ml 'lik numuneler misspera ve lilakutu alışverişlerimden gelenler. Onları da seve seve bitirdim :) 
Cyrene Conditioning ( Saç Kremi ) : İçerisinde organik sertifikali shea yağı ve aloe vera mevcutmuş. 2 gün aralıklarla  saç uçlarıma uyguladım ve saçlarımda ne bir erken yağlanma sorunu ne de  ağırlaşma oluşturmadı. Renk olarak şeffaf ve kokusu tarif edilemeyecek kadar güzel :)



Evet fazlasıyla işlem görmüş saçlarımın kurtarıcısı, benim bitince yeniden alacağım serinin 3. kahramanı, Cyrene Biomimetic Keratin Deep Conditioning Hair Mask ( Keratinli yoğun nemlendicili saç maskesi ) : Nasıl güzel bir vanilya kokusu anlatamam, saçlarımı kestirmeme rağmen uçlarında ki kırık sorununu bir türlü çözemiyordum ki keratinli saç maskesini kullandığımdan beri saçlarıma haftada 3 gün düzleştirici uygular hale geldim. Kırık sorunum çözdüğü gibi saç uçlarımda oluşan kuruluk sıfır derecesine indi. 
Saçlarımda ki boyama ve açma işlemleri yüzünden oluşan matlık şu an yok, ağırlaştırmadan verdiği hacim ve saçlarımda fark ettiğim ciddi güçlenme ise en güzel etkileri oldu. Kullanım sıklığım ise hafta da iki kez uygulayıp 5 dk lık masajdan sonra saçlarımı yıkıyorum.



Üst resimde gördüğünüz missperadan gelen minik boyu, tam boyu 150 ml. ***Fazlasıyla memnun kaldığım ve temiz içerikli olan yabancı markaları bile geçecek kadar iyi Cyrene Bio saç bakım ürünleriyle ilgili yorumlarımı sizlerle paylaşmak oldukça keyifliydi, mutlaka denemenizi ve etkilerini benimle de paylaşmanızı istiyorum. 

Cyrene Bio 'nun bu saç bakım serisini uygun fiyata nerelerde bulabilirsiniz? Tüm ürünlerin ve hediyeli setlerin satışta olduğu sayfa için => Buraya Tık Tık
Cyrene Lavanta & Nane Şampuan Saç Kremi Hediyeli olarak => Tık Tık
Cyrene Keratinli Yoğun Saç Maskesi için = > Buraya Tıktık
Cyrene 'nin  hediye etkinliklerine katılmak için => Facebook Hesabı Tık Tık takibe almanızı mutlaka öneririm. 

O kadar yazdın  ya, bir saçlarını göremedik? :) diyenler içinse instagram hesabımdan ( @makeuparfum ) benim son fotoğraflarımda saçlarımın durumunu daha net görebilirsiniz.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

3 yorum :

  1. Adsız04:34

    En kısa zamanda sipariş vereceğim çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi farkediyorum :( memnun kalacagin güzel ürünler. Tereddüt etmeden tavsiye ederim. :)

      Sil
  2. saçların düze mü dalgalı mı kıvırcık mı? bende almayı düşünüyorum fakat kreatin kıvırcık saçları düzelştiri diye okuduğumdan çekiniyorum

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: