Cuma

Essence I Love Runway Highlighter * Yüz ve Göz Çevresi için Aydınlatıcı *


Fiyat olarak hem çok uygun hemde makyaj ürünlerinin geneli kaliteli olan Essence ürünlerinden birinde bugün sıra. Essence I love Runway dışında bir aydınlatıcısını daha kullanıyorum, ona ayrıca yer vereceğim. Önceliği fırçalı ve kullanım kolaylığı sağladığı için Runway Highligher ' a verdim. Aydınlatıcı özellikle daha canlı bir cilt için doğru uygulandığında hayat kurtarıyor malum. Hem yüzde hem de göz makyajı yaparken özellikle kaş ve göz pınarlarını aydınlatmada.................

 Fırçalı olduğu için sadece göz çevresini aydınlatmak istediğimde bu ürünü seçiyorum. 
Daha canlı bir cilt ve iddialı makyaj yapacaksam genelde yüzümde toz ürünler öncelikli tercihim :)

Fırçası büyük kolaylık özellikle göz çevresinde, biraz fazla kaçırdığımda aydınlatıcı için kullandığım başka fırçayla biraz daha dağıtıyorum. 
Kremsi yapısı sayesinde dayanma süresi oldukça iyi.

Dağıtılmamış hali yukarıda görüldüğü üzere, göz makyajı yaptığımda uygun ışığı yakalayıp fotoğraflayacak fırsatı bulamadım bir türlü ama ilerleyen günlerde özellikle instagram             ( @makeuparfum ) hesabımda göz makyajında aydınlatıcı olarak kullanıp ayrıntılı olarak yer vermeyi düşünüyorum, tabi diğer makyaj örneklerine de.Siz nasıl buldunuz ? Kullanıp çok memnun kaldığınız bir aydınlatıcı varsa paylaşırsanız çook mutlu olurum. Herkese mutlu bir gün diliyorum :) 
*** Daha fazla paylaşım için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

6 yorum :

  1. İlk defa gördüm bunu yeni geldi herhalde benefit la lift gibi göz altında da kullanılırmı acaba renk benziyor sanki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayadir var tatlim. Ben bayramdan once aldim. Buycosmoda gorunce 2.sini yedekledim hatta :) oh la lift in minnak boyuda var kullandiklarim arasinda. guzel onuda seviyorum ama o biraz daha beyaz ve isiltisi cok hafif kaliyor essence aydinlaticilarin yaninda. ❤

      Sil
  2. maybeline affinitone conceiler ile karşılaştırdığında hangisi daha iyi sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettigin göz alti ve ufak lekeleri kapatmak icin tatlim. Aydinlaticilar kapatmaz, göz cevresine ve yuze canlilik vermek icin kullanilir.

      Sil
  3. Bendede var aynısı ama açılmıyo lütfen yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alttan 30 sn kadar cevire cevire ucuna aydinlatici geliyor Bestecim.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: