Pazar

Flormar Long Wearing & Pretty Pink Lip Gloss with Swatches


Bugün günlerden pazar ve benim için  renklerden pembe :) Sanırım birazcık yaza özlem duymaya başladım. Bu yüzden bugün ki glossların ikisi de pembe tonlu. Biri Flormar Pretty P808 nolu gloss, diğeri ise Flormar Long Wearing Serisinden L409  içerisinde mikro ışıltılar olan pembe gloss. İkiside birbirinden canlı, yüksek parlaklıklara sahip ve dudaklarda ıslak görünümden hoşlananlar için oldukça idealler. En altta yer alan swatchdan ve dudaktaki duruşlarından renkleri daha net görebilirsiniz..........................


Fırçaları sünger uçlu değil ama çok kalın olmadığı için uygulamada sıkıntı yaratıp sağa sola dağılmıyor.


Flormar Pretty Dudak parlatıcının rengide duruşuda çok canlı, cam gibi adeta. Sitesinde şu an satışı ve 17 farklı renk seçeneği mevcut. Buradan => Flormar Pretty glossları inceleyip satın alabilirsiniz.



Flormar Long Wearing Gloss içindeki mikro ışıltılarla dudaklara daha farklı bir hava katıyor. Özellikle gün ışığında :) Toplamda 18 farklı rengi var Buradan => Flormar Long Wearing 'glossları  inceleyip, satın alabilirsiniz.



Herkese mutlu pazarlar :)
**** Daha fazla paylaşım  ve takip için buralardayım:
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: