Cumartesi

Maybelline Diamond Glow Quad * 02 Coral Drama * 4 'lü Far Paleti & Swatch


Maybelline 'in en başarılı bulduğum kozmetik ürünlerinden biri kesinlikle farları :) aslında rimellerinden rujlarına hepsini çok isteyerek satın aldım ve severek kullanıyorum. Ama bu Maybelline Newyork Diamond Glow 4 renkten oluşan farları bir başkaymış. Alırken teklilere göre daha iyi renk vermez endişem vardı, kullandıktan sonra fazlasıyla iyi olduklarını bizzat gördüm. İyi çıkmaması ihtimaline karşın bir tane almıştım o da resimde gördüğünüz  * 02 nolu Coral Drama * Mevsimi yok aslında bana göre bu tonların ama sonbahar ve kış aylarında daha yoğun kahverengi tonlu makyajlar görüyorum....................


Beyaz olan kısmını kaş ve göz pınarını aydınlatmada kullanıyorum. Diğerlerini aşamalı geçişlerde, en koyu ton olan bakır kahveyi de gölge yapmak için kullanıyorum.



Swatchlarda farların altına baz yada başka bir şey kullanmadım, çok az bir miktarla gerçek renklerini veriyorlar. Göz çevrem kuru ve bu kuruluk kışın daha yoğunlaştığı için sadece birikme  ihtimaline karşın nadiren krem tonlu bir far bazı kullanıyorum.  



Maybelline Diamond Glow 4 lü farların toplam 6 farklı çeşidi var, hatta ton olarak 06 nolu Coffee Drama resimlerde ki 02 Coral Drama ya ton olarak oldukça yakın. 01 Purple Drama ve 05 Forest Drama 'yı indirimde bulursam kesin alacağım ama diğer renklerinden 03 Blue Drama ve 04 Grey Pink Drama ' yada hayır diyebilir miyim tam emin değilim : / Hepside dramdan drama sürükleyecek anlaşıldı :) Neyse bugün hafta sonu, tatilin tadını çıkarın.Herkese güzel mi güzel bir cumartesi diliyorum :)
                                       **** Daha fazla paylaşım  ve takip için buralardayım:
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

4 yorum :

  1. Nefis, sıcacık renkler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım, renkleri çok canlı, pigmentasyonları oldukça iyi :)

      Sil
  2. Renkleri çok hoşuma gitti :)
    Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tatlım, daha güzelleri senin olsun :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: