Perşembe

Maybelline Super Stay 14hr Lipstick * Non Stop Red * 510 & Swatch


 Bugün 3 farklı rengini kullandığım Maybelline Super Stay 14 hr rujlardaın birinde sıra. Diğer iki rengine daha önceki yazılarımda yer vermiştim. Bu ise adından anlaşıldığı gibi * Non Stop Red * numarası 510 ve rengi daha yoğun bir kırmızı. Matlık ve uzun süre kalıcı bir kırmızı arıyorsanız mutlaka denemeniz gerekenler arasında, dudakta duruşunu aşağıda tam olarak görebilirsiniz............................

Öncekilerden biri şeker pembesi tonunda diğeri ise pembe alt tonlu kırmızıya yaklaşan bir renkti.  yeniden göz atmak ve tonlarını görmek isterseniz:
Maybelline Super Stay 14hr pembe tonlu => Neverending Pink 110 Tıktık
Maybelline Super Stay 14hr pembe alt tonlu kırmızı => Stay With Me Coral 530 Tıktık


 Non Stop Red hafiften stay with me coral tonunu andırıyor ama bunda kırmızılık daha yoğun.

Matlık konusunda kalıcılık açısından oldukça başarılı. Yapıları sert bu yüzden ruju çok fazla açmadan sürmek gerekiyor. 

Normal bir ruju daha kalıcı hale getirmek için illa mat ruj kullanmaya gerek yok aslında. Rujumun daha uzun süre kalmasını istiyorsam; ruju tek kat sürüp, üstüne fırçayla doğal tonlu bir pudrayı dudaklarıma uyguluyorum ve yine üstüne rujumu sürüyorum. Doğal olarak ruj matlaşıyor ve tüm gün dayanıyor.

Bu rujların renklerini çok beğendiğim için aldım, kalıcılık süreleri tabi ki normal rujlardan bir tık önde. Lakin dudağa uygulamadan önce bir lip balm gerektiriyor o pütürlü görüntü üstüne ruju uyguladığımda çok hoşuma gitmiyor.



Doğal ten rengi ile dudakta duruşlar her zaman fark ediyor gördüğünüz üzere;



Dudakta duruşu ise bu şekilde :)



Siz nasıl buldunuz? önerebileceğiniz farklı renkler varsa benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum. Herkese mutlu ve bol güneşli günler diliyorum.
*** Daha fazla paylaşım için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

13 yorum :

  1. Duruşu şahane! Kuruma yapma durumu nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) Resimlerde balm kullanmadım bu yüzden hafiften pütürlü ve kuru gibi duruyor. Altına lipbalm sürdüğümde rengi daha canlı ve o zaman kuruluk sorunu olmuyor.

      Sil
  2. Alalaaaammmmm rengin güzelliği ne öyle!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederiz Fundacim :) begenmene coook sevindim ❤

      Sil
  3. Kırmızı olsun benim olsun diye boşa dememişler, güle güle kullan çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2yil once kirmiziyi cok seveceksin deseler inanmazdim :) sanirim buyuyorum bir suredir aldigim rujlarin cogu kirmizi tonlu. Cok tesekkur ederim guzelimm benim :* ❤

      Sil
  4. Yılbaşı da yaklaşıyor, kırmızı ruj almak şart oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ama :) Yılbaşında kırmızı aşkı benim içinde bir başka gerçekten Didemcim.

      Sil
  5. Yılbaşı için çok mükemmel, tonuna bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Yapısı çok sert sürümü oldukça zahmetli, dudak kalemi ile uygulanması daha iyi oluyor çünkü taştığında düzeltmesi çok güç. Kalıcılığı bir tık önce tabiki ama 14 saat oldukça iddialı bir süre :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarim kisminda belirtmistim zaten sert oldugunu canim, hatta komple acip surmeye kalktigim ilk rengin pembe oldugunu ve kirildigini da onceki yazisinda belirttim. Kalemi cok gerekmedikce kullanmiyorum. Bunlarda kalem yerine altina bir lipbalm suruldugunde o sert surum ve kenarlara tasma sorunu ortadan kalkiyor. Ee nihayetinde kalici kalmasinada 14 saat dedigin gibi iddiali :) o kadar kalmasi icin hic yemek icmek olmamali, birde zamk gibi bir ruj olmaliki dayansin :)

      Sil
  7. fiyatı nedir?

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: