Çarşamba

Alışveriş Yazılarım: The Body Shop * Rossmann * Penti Termal Tayt & Çorap


Bu yılbaşında bol bol gezdim, tabi birazcıkta hem kişisel ihtiyaçlarıma hemde kozmetiğe yönelik alışverişler yaptım. Bu yeni yılın ilk alışveriş yazısı olacak ama devamı var :) Resimler vs çok olduğu için diğerlerini de gelecek yazılarımda görebileceksiniz.
İlk olarak Rossmann dan resimde yer almayan ama benim çok sevdiğim Wellness Beauty 'nin vücut yağlarını ve masaj yağını aldım. Kozmetik bölümünde maybelline de %50 indirim vardı ama alma isteğim uyanmadı. Vücut yağlarımı ve resimde gördüğünüz - For Your Beauty Makeup Sponge - makyaj süngerlerini aldım. Süngerler 3.5 - 4 tl arasındaydı.

Penti ' den aldıklarım beni memnun etti ama 10 tl alışveriş kuponumu kaç defadır kullanamıyorum, daha doğrusu kullandırtmıyorlar. Daha önce de Kütahya Sera AVM 'DEN alışveriş yaptığımda '' hafta sonu olduğu için kuponu kullanamazsınız'' dediler. Bu kez de Kipadaki Penti mağazasına uğradım.  2-3 müşteri olan mağazada kayıt sebebiyle verilen 10 tl hediye çekimi kullanabilir miyim diye sorduğumda  '' çok yoğunlarmış, sistem kabul etmeyebilirmiş. ''  Ben böyle bahaneleri daha önce hiç duymadığım için yadırgıyorum. Her neyse tanesi 11 küsürden 3 termal kilotlu çorap 2 termal taytımı aldım ve çıktım. Lacivertini giyiyorum, sıcak tutuyor ve çok rahat. Yıkama esnasında tüylenme yapmaması için tersten yıkamak gerekiyor.



The Body Shop indiriminden geçtiğimiz hafta cumartesi günü faydalandım. Bazı seçili ürünlerde %50 indirim vardı.  Sadece coconut, mango, shea araomalarından oluşan 3' lü lip balm setini aldım. Onların detaylı yazıları ilerleyen günlerde burada olacak. Denediklerimin arasında Ballı seriden bir Edt yani parfümü de gözüme kestirdim, oldukça yumuşak ve güzel bir kokuydu ama indirim yoktu o yüzden almadım. 
Şimdilik benden bu kadar :) Diğer alışveriş yazılarım yolda, sevgiyle kalın.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

3 yorum :

  1. termal çorapları ve taytı merak ediyorum, yeterince ısıtıyor mu, kalınlığı ne kadar? güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kışlık kilotlu çoraplardan birazcık daha kalın ama kaba değiller Belgincim, sıcak tutma konusunda bende alırken ısıtmazsa diye düşündüm baya soru sordum danışmana. Lacivertlerini giyiyorum bir haftadır Kütahya 'nın soğuğunda bile sıcacık tutuyor. Alırsan eğer tüylenme yapmaması için tersten yıkamayı unutma. Sevgiler...

      Sil
    2. harika o zaman, hemen alına, Bodrum gündüz sıcak ama evler soğuk, gece de donuyorum

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: