Perşembe

Golden Rose Paris Yeni Mat Rujlar ve Parabensiz Pudra: Velvet Matte Lipstick * Paraben - Free Powder


Mat rujlara ve temiz içerikli pudralara fazlasıyla düşkünüm bir kaç senedir. Golden Rose Paris 'de çok hoş renklerden oluşan bir Velvet Matte ruj serisi ve paraben - free yani paraben içermeyen pudra üretmiş ve biz bayanların kullanımına sunmuş :) Uzun bir zamandır parabensiz pudra konusunda birşeyler yapacaklarını düşünüyordum ki bu konuda beni yanıltmadılar. Golden Rose Paris Compact Powder adına yaraşır şekilde paris temalı bir tasarıma sahip, cilde olduğu kadar göze hitap eden bir pudra.
Fiyatları oldukça uygun, kendi sitesinden online alışveriş yapabilir ve indirimli ürünleri hızlı ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz.Rujların diğer renklerini, pudranın cildinize uygun olan tonunu bulmanız ve fiyatları hakkında bilgi edinmeniz için buradan=> goldenrosestore 'u ziyaret edebilirsiniz......................................


Mat rujlar daha uzun süre dudaktaki formunu ve rengini koruyor. Ama ufak sırları var, dudaklar önce lip balmla nemlendirilmeli ki hem uygularken hemde görsel olarak sizi memnun etsin. Kırmızı mat ve nude tonlar benim en çok sevdiklerim arasında. Nude tonlar kullanırken dudak çevresini kalemle belirginleştirmenizi öneririm.



Benim gibi kumrala daha yakın bir ten rengine sahipseniz 61 'e bir bakın derim.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

2 yorum :

  1. parabensiz ürünlerin artması harika!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yerli markalarimizda bu tur gelismeleri görmek beni de cok mutlu ediyor :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: