Cuma

İnsparkus ile Kararsızlıkları Kararlılığa Dönüştürmek


Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere bir süre önce tanıştığım ve aşamalar sonucunda kendime yeni bir vizyon, konum ve plan yapma olanağı bulduğum bir siteden ‘’ İnsparkus ‘’ dan bahsedeceğim. Kendi kararlarınızda bağımsız olamıyorsanız, başkalarının düşüncelerinden kendi iç sesinizi duyamıyorsanız ve kararsızlıktan kararsızlığa sürükleniyorsanız bana olduğu kadar sizlere de faydası dokunacak olan  İnsparkus fazlasıyla yol gösterici bir sisteme sahip.’’  - Nasıl olur da bir site bana yardım eder, kararsızlıklarımı kararlılığa dönüştürür, vizyonumu nasıl belirler ? ‘’ dediğinizi duyar gibiyim. Bu aşamada kendi deneyim sürecimden ve sonrasında bende bıraktığı etkilerinden bahsedeceğim..........
Öncelikle İnsparkus sizi hayallerinizle olduğu kadar geçmişinizle de buluşturuyor. Geçmişinizde yaşadığınız güzel anıları size yeniden canlandırma ve geleceğinizi oluştururken nereye varmak, nerede olmak yada nasıl yol almanız gerektiğini gösteriyor. Bunları tabi ki ses kayıtlarıyla başlayan süreci iyice anlayıp dinleyerek ve sorulan soruları tüm içtenliğinizle cevaplayarak gerçekleştirebiliyoruz. Ses kayıtları olan kısımlar adeta bir meditasyon etkisi yaratıyor. Gevşeme aşamalarıyla desteklenen sesler insanı hem geçmişindeki mutlu anlara  götürüyor hemde gelecekte olmak istediği yerdeymiş hissi yaratıyor.


Aşamalar tamamlandıkça seçenekler arasından en doğru kararı vermek, içindeki gücün farkına varmak gibi büyük bir değişim süreci yaşatıyor. Kısaca olumlu özgüven ve cesaret patlaması diyebilirim. Her aşamada biraz daha kararlılık süreci başlıyor ve bir paket bittiğinde tamamladığınız süreci ‘’ koç değerlendirmesi ‘’ bölümüne gönderiyorsunuz. Sizi bu konuda, uzman biri yani koçunuz analiz ediyor ve elleriyle yazdığı değerlendirme raporunu sitede yer alan mesaj bölümüne 4 gün sonra gönderiyor. Tamamen gerçek bir değerlendirme ve rapor oluşturuluyor.


Kendi raporumu okuduktan sonra  benimle ilgili yapılan tespitlerin doğruluğu karşısında fazlasıyla şaşırdım. Rapor, benim kararsız olduğum noktaları bir bir tespit edip bana bunları nasıl kararlılığa ve kendimle ilgili neleri nasıl yapabileceğimi anlatan oldukça detaylı bir anlatıma sahipti. Bu rapor kendimi daha rahat hissetmeme ve nelere yönelebileceğime dair bana iyi bir yol gösterici oldu.

İster bir üniversite öğrencisi, ister kariyeri konusunda kararsız bir birey olun, isterseniz ‘’ şu an ki konumumdan daha iyi yerleri hayal ediyor ve bir türlü doğru adımları atamıyorum’’  diyorsanız İnsparkus sizin içinde çok doğru bir seçim olacaktır. Kullandıktan sonra üzerinizdeki etkisine siz de benim gibi şaşıracaksınız.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: