Pazartesi

Onlineeczanem Markozi Box Alışverişim *Yeni Ürün Keşif Kutusu


Onlineeczanem 'in hayata geçirdiği Markozi Box 'ı duymuşsunuzdur. Henüz haberdar olmayanlar içinse bu yeni ürünleri deneyebileceğiniz bir keşif kutusu, hemde en uygun fiyata dolu dolu bir kutu. Temsili olarak 1 tl den oluşan 5 ürün ve 1 markozi box satın alıyorsunuz. Kutuya attığınız her bir ürün birbirinden farklı olmalı ve toplamda 29.90 TL tutarı aşmamalı. Ürünler arasında tam boy, seyehat boyu ve deneme boyu da var. Ben 5 ürünü de tam boy ürünlerden seçtim. Makyaj, cilt bakım ürünleri, Orly ojeler, dünya markası parfümler kısaca ne ararsanız var ve ürünler sürekli güncelleniyor. Yalnız biraz hızlı davranmakta fayda var çünkü alışverişi ertelerseniz çok istediğiniz ürünlerin stoğu hızla tükeniyor.Direkt olarak buradan markozi box ürünlerine ulaşabilir ve detaylı olarak inceleyebilirsiniz => Markozi Box Deneme Ürünleri Keşif Kutusu ............................

Daha önce Onlineeczanem den alışveriş yaptığım için Markozi Box alışverişimi de düşünmeden gerçekleştirdim.
Siparişimi cuma akşam verdim ve cumartesi kargo bilgileri ulaştı, bugünde teslim edildi. 
 Hemde mavi kartondan özenle hazırlanmış harika bir paketlemeyle :)
İçerisine de bir bayana en güzel şekilde hitap eden: yapay gül yaprakları, gümüş inciler, ekstra hediye ve harika kokulu bir tealight mum koymuşlar.

Bir bayanın en büyük sıkıntısı sanırım kılsal tüysel mevzular, lazer epilasyonu önümüzdeki yıllara ertelemiş biri olarak, Bioder 'in son yıllarda çıkardığı Bioder Bioepilation - yüz için kullanılabilen tüy azaltıcı krem - jel ve tüy azaltıcı vücut bakım jelini seçtim.


Ruby Kisses Pot O' Miracle Lip Revitalizing balmı dudak bakımı için aldım. Avene Ystheal Emulsion ise ince çizgilerin yüzde oluşması ihtimaline karşı tam boy bir nemlendirici. Barille Extra Gentle Cuticle Minimizer ise tırnak kütiküllerini küçültücü. Genel olarak ilk defa kullanacağım ürünler :) İlerleyen günlerde yorumlarımı ve detayları sizlerle de paylaşacağım.


Aldıklarım dışında, paket içeriğime uygun olarak yüz için sir ağda bantlarını hediye etmişler. Yanındaki kesede ise tropikal kokulu tealight mumum var :)
Markozi Box TıkTık  siparişlerimin kalanları yolda, onları da geldiğinde sizlerle paylaşacağım. Hem bu fiyata hemde çok merak edilen ürünleri onlineeczanem güvencesiyle denemenizi mutlaka öneririm.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

6 yorum :

  1. Son kullanma tarihlerini kontrol ettinmi bende aldım markozi box bioderma'nın after kremini tercih etmiştim son kullanma tarihi martmış o yüzden onu kullanamiycam :(

    YanıtlaSil
  2. Bu uygulamadan hiç haberim yoktu. Pakete bayıldım çok güzel şeyler seçmişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Didemcim :) çok güzel ürünler geliyor ama bazen baktigimda stogu tukenmis oluyordu hepsi içime sindi bu kez kacirmiyim dedim.

      Sil
  3. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çoğunluğunu tam boy ürünlerden kutuyu oluşturursanız siparişinizi göndermiyorlar, paranızı da iade etmede güçlük çıkarıyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çoğunluğunu tam boy ürünlerden kutuyu oluşturursanız siparişinizi göndermiyorlar, paranızı da iade etmede güçlük çıkarıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3. Ve 4. Siparişimde bende bu sorunu yaşadim. 2 kutu aldim ve 10 urunun 3 unun listeleme hatasi oldugunu iddia edip yerine baskasini secmemi ben kutularin 4 gundur kargolanmadigini sorunca ogrendim!? 3 urunde tam boydu. İnsani aptal yerine koymalari bir yana birde gunlerce telefonla yada maille iletisime gecmemeleri tamamen düşüncelerimi olumsuz a donusturdu. Hemen iptal ve iade istedim.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: