Cuma

Physicians Formula Bronze Booster Pressed Powder * Bronzer & Swatch


Kısa bir aradan sonra, neredeyse tüm ürünlerini kullandığım Physicians Formula Bronze Booster Glow Boosting Pressed Powder ( bronz pudra - bronzer ) ile kaldığımız yerden devam edelim :) Toplamda iki tonu mevcut. Light to medium / medium to dark. Physicians Formula 'nın bronz pudralarını daha önce kullandığım için tonlar konusunda tecrübeliyim. Light to medium bende oldukça açık duruyor, bu yüzden medium to dark olan koyu tondan yana seçimimi yaptım..................................


Ambalajının altında eksta fırçası ve özel bir bölmesi var, bu tür pratiklikleri seviyorum. :)


İçerik açısından temiz ( parabensiz ) bronzer arıyorsanız önerebileceğim sayılı markalardan.

Yaz aylarında pudra, fondöten kullanmadığım da bile nemlendirici üstüne sadece bu bronzerı kullanıyorum, cildimi ışıl ışıl gösteriyor. 


Aydınlatıcı özelliğinin de olması ekstrası : uzun zamandan beri  benim favori bronzerlarım arasında, buğdaya yakın ve daha koyu bir tene sahipseniz pudranın medium to dark tonunu almanızı öneririm. Kışın ise kontur + aydınlatma işlevlerini aynı anda layıkıyla yerine getirecek nadide bronzer.


Kullandığım diğer Physicians Formula ürünlerini tekli ve toplu olarak yorumlarımla birlikte sizlerle ilerleyen günlerde ayrıca paylaşacağım. Şimdilik herkese hayırlı cumalar ve mutlu günler diliyorum.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: