Pazar

Real Techniques Fırçalar Türkiye 'de ve Migros 'da Satışta!


Hanımlar size bugün güzel bir haberim var :) aldığım net bilgilere göre artık Real Techniques makyaj fırçaları =>  Migros  'larda satılacak ve yavaş yavaş büyük Migroslara dağıtımını ve yerleşmesini tamamlayacaklarmış. Benimde RT 'fırçalardan severek kullandığım iki setim var. Core Collection ve teklileri de uygun bulursam Migros 'dan tamamlayacağım. 
14 Şubat öncesi harika bir haber,  yurtdışından alma ve kargo bekleme derdi de ortadan kalkıyor gibi gözüküyor. Umarım tüm Migroslara dağıtımı olur . Şimdiden  vatana millete hayırlı olsun :)
***10.02.2014 Edit: Real Techniques markasının Türkiye distribütörlüğünü bir firma üstlenmiş ve haberlerin iki güzel artısı var :)  
 * Migros , Makro Center da dahil olmak üzere Gratis, Watsons ve Rossmann ' mağazalarında da Real Techniques Fırçalar satışta olacak.
* Fırçaları kadar ünlü olan, Real Techniques Miracle Sponge /  makyaj süngeri 'de satışta olacak. Yerleşme vs sürecinden sonra 2 hafta içerisinde satışlarının olduğu mağazalarda görebileceğiz :) Bilginize...
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

14 yorum :

  1. Ben de aynisini Macro Centerla icin duydum ama kesinligi yok galiba hadi bakalim insallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende telefonla migros birimlerinden net bilgi edinip nerede varsa ona gore gidecegim :)

      Sil
  2. Şimdiye kadar herhangi bir kozmetik mağazasının bu girişimde bulunmaması ilginçti zaten. Migros hepsine cevap vermiş ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim, kozmetik marketlerin bu ise el atmamis olmasi tuhaf. Umarim tum migroslarda olur. Bizide Real tecniques e doyururlar :)

      Sil
  3. Valla Gratis & Watsons hatta Sephra vs böyle atak yapmayıp, Migros'un yapması... Alkışlıyorum kendilerini =) Umarım güzel kampanyalar yaparlar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok şaşirtici evet, umarim fiyatlar konusunda bindirim yerine bol indirim olur :)

      Sil
    2. aynen ya migros mu ne alaka diyorsun ama sonuca bakıyorsun :)

      Sil
    3. Evet Nazlıcım alakasız ama süper bir atak oldu bu :) farklı kozmetik markalarında da güzel ataklar yapabilirler.

      Sil
  4. Geç kalınmış bir şeydi bence ama özellikle migrosun işin içinde olması fazlasıyla şaşırttı.. ülkemizde ki kozmetik mağazaları bu fırçaların ününden pek haberdar değil galiba böyle bir fırsat kaçmazdı çünkü :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyal medya uzmanları çalıştırıyorlar ama bu markalar nasıl gözden kaçıyor ve neden bu zamana kadar bekleniyor bende çözemedim canım :)

      Sil
  5. bloğunuzzu takip ediyorum satış a başlanınca yazar mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki yazarim Zeynepcim. Bu arada RT fırçalari şu anda 5M migroslarda bulabilirsin. Diger kozmetik marketlerde su an yok, ne zaman satisa baslarlarsa burada ayrica paylasacagim.

      Sil
  6. Ben bugün Real Techniques fırçalarına Kurtköy Migros ta rastladım arkadaşlar kesin bilgi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbulda olanlarin çok işine yarayacak bu bilgi, İstanbulda macro center ve bazi 3m - 5m migroslarda da varmis. Çok öpüyorum canım, teşekkürler. :* :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: