Çarşamba

The Premium Organics Bitkisel ve Katı Cilt Bakım Yağları * Organic Skincare, Bodycare Oils *


Organik markalardan The Premium Organics 'in bir süredir severek kullandığım organik bitkisel ve katı yağları bugün ki yazımın konukları. Neden sevdiğimi detaylarıyla anlatmadan önce, bol çeşit içeren bitkisel ve katı yağ çeşitlerine göz atmak isteyenler için online alışveriş sayfasına buradan => The Premium Organics ulaşabilirsiniz. 
Şimdi hangi yağ ne işe yarıyor, nerelerde kullanılıyor ? Organik bakım yağlarının saflığını nasıl anlayabiliriz ? size bunlardan kısaca bahsedeyim........................................


Ebat olarak ve kalite olarak standartların üstünde bir marka, The Premium Organics. Cam şişelerde ve her biri 50 ml olan yağların fiyatları da organik ürünlere oranla çok daha uygun fiyata sitesinden online olarak da satın alabiliyoruz. Kırılmaya karşı ekstra korumalı olarak her biri kendi karton kutularında ve özenle sarılarak gönderiliyor.


En sevdiğim yanları ise; organik ürünlerde dikkat edilmesi gereken konulardan biri olan %100 doğal içerikli olması. İçerisindeki ürünlere bazı organik adı altında satılan markalardaki gibi vazelin yada farklı yağlar eklenmiyor.  Yenilebilir nitelikteler, yapay koku içerisinde mevcut değil. Üstte gördüğünüz yağların kullanım alanları ve faydaları ise  => 
Wheat Germ Oil ( Buğday Yağı Faydaları ): B ve E vitaminleri açısından zengin; kırışıklıklara ve selülitlere karşı iyi bir savaşçı olmasının yanında hücre yenileyici özelliklere sahip. Saç maskelerinde de sıkça kullanılıyor.
*** St. John's Wort Oil ( Kantaron Yağı ) : Kantaron yağı daha çok antiseptik özellikli, yara, iltihaplı sivilceler ve kızarıklıklar ve lekeler üzerinde saf ve kaliteli bir kantaron yağı oldukça işe yarıyor.
*** Jojoba Oil ( Jojoba Yağı ): Kozmetiklerden, cilt bakım ürünlerine kadar kullanım alanı en geniş yağlardan biri. Saç bakımında, özellikle Hindistan cevizi yağı ile birlikte maske olarak uygulandığında saçlara parlaklık ve dolgunluk verirken etkili bir bakım sağlar. Vücut  bakımında, sporla birlikte bacaklara sürüldüğünde, selülit görünümünü hızla iyileştiren ve yağ yakımını kolaylaştıran etkileri mevcut. Hamile bayanlarda daha yoğunlaşan çatlak görünümünü, çatlama başladığından itibaren düzenli kullanımla azaltabilecek nadide yağlardan biridir kendisi.


*** Cocoa Butter ( Kakao Yağı - Kullanım Alanları ve Faydaları ):  Kakao yağı iyi bir antioksidan olmasının yanında en yoğun nemlendiricilerden biri. Kurumuş cildin ilacı diyebilirim. Benim gibi kuru bir cildiniz varsa güneş koruyucu kreminizin üzerine sürdüğünüzde cildinizin esneklik kazanmasını ve kırışıklıkların başlamasına karşı iyi bir koruma sağladığını göreceksiniz. Yüz, vücut kullanımı yanında, dudaklara balm gibi uygulayarak dudakları ipek gibi yumuşacık yaptığını göreceksiniz. El kremi, tırnak eti yumuşatıcı olarak da muhteşem bir yağ olduğunu belirtmeliyim.

*** Shea Butter ( Shea / Karite Yağı - Kullanım Alanları ve Faydaları ) : A, D, E vitaminleri açısından zengin ve kullanım alanları yine oldukça geniş: el, yüz, saç, bacaklar, dudaklar vs.. Faydaları ise yaraları iyileştirici, tedavi edici özelliğinin yanı sıra, çatlaklarda kullanılan, cilde yoğun nem desteği sağlayan çok fonksiyonlu bir yağ.


The Premium Organics 'in yağları tamamen doğal kokulara sahip olmasının yanında içlerinde katkı maddesi yok. Her birinin kapağının altında aşağıda gördüğünüz gibi koruma jelatinleri mevcut. 
Katı Kakao Yağı o kadar güzel kokuyor ki :) Dr Oetker 'in kakao kokusuyla aynı ve yenilebilecek kadar doğal bir yağ. İlk kullandığım zaman dudaklarıma balm olarak sürdüm, 1 dk bile geçmeden ipek gibi yumuşattı. Ellerde ve ciltte de anında yumuşatıcı etkisi var.


Teker teker detaylarını önümüzde ki günlerde paylaşacağım ama kullandığım süre içerisinde fiyatlarının uygunluğuna karşın kalite açısından üstün niteliklerde olan The Premium Organics 'in ürünlerini bizzat kullanıp etkilerini görmenizi mutlaka tavsiye ederim. 
                                     => The Premium Organics Online Alışveriş

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

4 yorum :

  1. Bende bu markayı jojoba yağı ararken gördüm. Acıkcası aktardan ya da kozmetık magazalarından bellı baslı yaglar dısında etkısı normlde yuksek olanları almam. Yazını tesaduf görmem cok ıyı oldu acaba sıparısı doa kozmetık yerıne bu markadan mı kullansam bır ona karar veremedım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doa kozmetik ürünleriyle ilgili şikayetleri okudugum icin emin olmadigim markalari pek yercih etmiyorum. Premium organicsin urunlerinden ben çok memnun kaldim. Farki anlamak icin denemelisiniz ;)

      Sil
  2. Merhaba shea yağını nasıl kullandınız ve bir fayda gözlemlediniz mi acaba cildiniz için öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika bir nemlendirici. Hem ciltte hem dudak bakiminda ;)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: