Cuma

Yenilikler : Nivea Cocoa Butter * Çikolata Kokulu El - Vücut Kremi ve Nemlendiricisi * Hand & Body *

Öncelikle herkesin sevgililer günü kutlu olsun :) Bugün ki konuğumuz => Nivea 'nın şahane kokulu  el ve vücut kremlerinin arasına yeni eklenen bir yoğun bakım serisi : * Nivea Cocoa Butter Hand & Body Butter  * Nivea Kakaolu - El ve Vücut Kremi ile Vücut Nemlendiricisi. Çikolatanın ham maddesi olan kakaonun kokusuna hayır diyebilen bir bayan tanımadım henüz. Bende: çikolata, vanilya kokan kremlere, nemlendiricilere, duş jellerine, parfümlere vb. fazlasıyla ilgi duyanlardanım :) Birde bir fincan kahve 'nin yanında bir parça çikolataya hayır diyememek en büyük zaaflarım arasında.............................


Nivea Cocoa Butter: Hiç kalori almadan tatlı krizlerini mis gibi çikolata kokusuyla bastıran, aynı zamanda 48 saat süreyle nemi cilde hapseden ve yüksek miktarda E vitamini içeren bir krem ve nemlendirici serisi. 


Kakao Yağı ve & E vitaminiyle zenginleştirilmiş içeriği kuru cildi anında yumuşatarak, uzun süre nemli kalmasını sağlıyor.


Yeniyeni raflarda yer almaya başlayan Cocoa Butter Serisinin Fiyatları ise :
Nivea Cocoa Butter El ve Vücut Kremi 200 ml : 12.5 TL
Nivea Cocoa Butter Vücut Nemlendiricisi 250 ml : 14.9 TL

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

3 yorum :

  1. bayılıyorum kakao kokusuna :D hemen bakmalıyım bende :D

    YanıtlaSil
  2. eminim çok güzel kokuyordur bunlar :))

    YanıtlaSil
  3. çok güzelmiş eminim güze kokuyordur çünkü kakao kokulu bir kremim var gerçekten çok güzel kokuyor çikolata gibi

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: