Perşembe

Yves Rocher Hediyeli Online Alışverişim * Dekoratif Kokulu Mumlar *


Yves Rocher online alışveriş sayfasından gerçekleştirdiğim alışverişimi geçen haftaki yazımda paylaşmıştım, önceki alışverişimi buradan okuyabilirsiniz => Yves Rocher Alışverişim - 1 Şu an indirim kodu geçerli mi bilmiyorum ama ilk alışverişimde paylaştığım indirim kodunu online alışveriş yapacaklar deneyebilir. 
 İndirim kodu bir yana; Yves Rocher Pur Bleuet göz makyajı temizleyici, hindistan cevizli lipbalm ve Elixir 7.9 nemlendirici hediyeleri ile beni fazlasıyla mutlu eden bir alışveriş gerçekleştirdim. Sık sık hediyeler güncelleniyor, ilginizi çekecek bir ürün olduğunda fırsatı değerlendirin. Buradan => Yves Rocher Online  Alışveriş sayfasına gidebilirsiniz.


 Dekoratif kokulu mumlara ilgim hep vardı, Yves Rocher 'in mumları harika kokulara sahip olunca ilk siparişimde de 2. siparişimde de tercihim bu yönde oldu :)



Pembe olan => Yves Rocher Gül Dokunuşu ( Rose Fraiche ) Sarı ise => Turunçgil Tazeliği
 ( Agrumes En Fleurs ) Seriyi tamamlamak için, Mumlardan sadece Leylak Saflığı ve Evidence eksik kaldı. Birde şu an mağazalarında bulamadığım çikolata kokulu olan collector mumu da bulursam benden daha mutlusu olamaz :)

Balmları glosslara oranla daha çok kullanıyorum, stok sorunu nedeniyle gloss yerine balm göndermelerine çok sevindim< İlk siparişimle birlikte gönderilen göz makyajı temizleyicisini kullanmaya başladım. Önümüzdeki günlerde sizlerle de kullanıcı yorumumu paylaşacağım.



 Bir dahaki alışverişimde muhtemelen tercihimi, daha önce de severek kullandığım Yves Rocher duş jellerinden yana kullanacağım :) Bu günlük benden bu kadar herkese mutlu ve huzurlu akşamlar diliyorum.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

8 yorum :

  1. güzel günlerde kullan :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sedacım :) :*

      Sil
  2. iyi günler de kullan :) ben de vanilya kokulu mum aldım evde harika bi koku yayıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim tatlim. Vanilya kokusunu bende cok seviyorum :)

      Sil
  3. mumlar çok hoş görünüyor .Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu mumlardan Turunçgil Tazeliği olanı aldım,kokusu da çook hoşuma gitti.Bir de roll on aldım.Güzel bir alışveriş oldu benim için de.
    Güle güle kullan aldıklarınıı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turuncgil tazeligi cok guzel kokuyor :) duş jelleri indirimdeyken almadim diye su an pismanim. Sende cok guzel bir secim yapmissin, hepsini gule gule kullan tatlim :***

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: