Cuma

Avon Solutions BB Krem Kullanıcı Yorumum & Swatches


Avon 'un  bir süredir kullandığım ve hatta ilk tüpünü bitirip ikinci tüpüne geçmek üzere olduğum '' Avon Solutions BB Krem '' inde bugün sıra. Kullandığım süre içerisinde ki izlenimlerime ve tende ki duruşuna geçtiğimde neden bu kadar sevdiğimi daha iyi anlayacaksınız .....................................

 Kuru bir cildim olduğu için kullandığım BB kremlerde, fondötenlerde cilt üstüne pudra uygulamama gerek kalmıyordu ama cilt hızla ürünü emdiği için cildimin ışıltısı da aynı oranda kayboluyordu. Avon Solutions BB Cream kullanmaya başladıktan sonra ise:
* Cilt rengimi eşitlemesi,
*Kapatıcılığının yüksek olması, 
* Doğal bir görünüm sunması,
* Son olarak da cildime hoş bir ışıltı, canlılık kazandırması 
* En önemlisi de içerisinde yer alan SPF 15 bulundurması ve cildi dış etkenlere karşı koruması bu kadar severek kullanmam da en büyük etkenlerden.

Yağlı ciltler =>Matlaştırıcı nemlendirici veya pudra ile çok daha güzel sonuçlar alabilir.



Avon Solutions BB Cream  : Medium Ton


Ton olarak medium tonu benim cildime uyumlu bir ton, cilt üzerinde eşit bir dağılım sağlayan akışkan yapıda olması ve verdiği canlılığı resimlerde net olarak görebilirsiniz. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

16 yorum :

  1. sivilcelenme vs. yaptı mı acaba? garnier bb kullanıyodum çok da memnundum ama suratım patladı resmen ondan mı onu da bilmiyorum ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meralcim, cildim yazın bir nebze normal kışın kuru olduğu olduğu için etkisi ne olur bilemiyorum. Sivilceyi kırk yılda bir çıkarıyorum. Garnier 'in ilk çıkanı, Nivea bb yapı olarak yoğun ve genel olarak kuru ciltler seviyor. Matlaştırıcı etkili bir bb tercih edebilirsin, yada her bb krem öncesi cildindeki yağı arındırıcı bir temizleyici ile temizlemeli ve bb sonrasında matlaştırıcı pudra uygulamalısın.

      Sil
  2. Garnier bb krem kullanıyorum ve oldukça memnunum ama aklıma taktın bunu da :)
    Elime geçen ilk Avon katalogundan alacağım :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene mutlaka Aysuncum, cildin kuru yada normalse sonucundan memnun kalacaksın. Tonunu kontrol etmeyi ve denemek için testeri varsa bakmayı unutma :)

      Sil
  3. Katalogdan sipariş olduğu için,deneme şansımız olmadığından,medium rengini seçmiştim,koyu gelmişti ve hiç kullanamamıştım.Şu an Garnier kullanıyorum gayet memnunum.Yine de değişik ürünler denemeyi sevdiğim ve bir süreden sonra aynı üründen sıkıldığım için yeni bb krem arayışına girdim.
    Yine bir şans versem mi acaba bu ürüne ? :))
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim canım. Bazı temsilciler çok bilinçli, kendilerine alıp denetip öyle satıyor. Ton olarak denenemeyen ve haliyle bilinmeyen yeni çıkan ürünlerde bu durum baya sıkıntılı. Ben genelde beige tonuna kadar rahat kullanıyorum. Elindekini başka bir açık fondötenle karıştırabilirsin yada kontür uygulaması yaptığında kullanıp, yoğun kıvamlı fondötenlerini inceltebilirsin :) çok sevgiler..

      Sil
  4. Merhaba ben BB kremi çok araştırdım ve çoğu çok memnun ama çok simli olduğunu ve parlagini duydum bu ne kadar doğru acaba ? Ve çok kuru bi ciltde sahibim sizce bu kurunu kullanmalimiyim ?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben BB kremi çok araştırdım ve çogu memnun ama simli ve parlak bi yapısı olduğunu duydum bu doğru mu acaba? Ve çok kuru vi ciltde sahibim sizce bu ürünü kullanmalimiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır tabiki simli değil. Rimmelin fondöteni için bunu çok sık duydum ama Avon bb krem simli değil. Benimde kışın cildim çok kuru,cilt tonunuza uyuyorsa denemenizi öneririm.

      Sil
  6. Bb kremi sürdükten sonra yüzümü durulamam lazım mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki hayır :) bu ürün fondötenin hafifletilmiş ve nemlendirme özelliği olan hali.

      Sil
  7. benim cildim yaglı kullanmam cildime zarar verir mi

    YanıtlaSil
  8. benim yüzüm yaglı kullanmam uygun olmaz mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanabilirsiniz, cildiniz aşırı yağlıysa parlamaya karşı pudrayla sabitleyebilirsiniz.

      Sil
    2. Avon bb krem aldım ama simli neden

      Sil
  9. Avon bb krem aldım ama simli neden

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: