Pazartesi

Flormar Advice Skin Geometry Yeni Cilt Bakım Ürünleri * New Skincare Products *


Yurtdışında da sayısız mağazası olan Türkiye 'nin gururu Flormar yepyeni bir atak yaptı ve birbirinden güzel renkli kozmetik ürünlerinin arasına cilt bakım ürünlerini de kattı => Flormar Advice Skin Geometry Cilt Bakım ürünleri her ihtiyaca ve her yaşın cilt ihtiyacına göre özenle üretilmiş. Yaşlanma karşıtı Timeless yüz ve göz kremleri, genç ciltler için nemlendiriciler,  3 in 1 peeling etkili jel temizleyicisi, tonikleri, temizleyici sütü, göz makyajı çıkarıcısı da dahil olmak üzere Advice Skin Geometry serisinin içerisinde yok yok. Kullanıcı yorumlarımı paylaşmadan önce hangisi nedir, ne işe, yarar nasıl kullanılmalı gibi soruların cevaplarını sizlerle paylaşmak istiyorum.............................


 Flormar Advice Serisinin içerisinde Eye Make - up Remover Express 'i görünce gözlerim parladı. 
Rimel sürmeyi seven ama çıkartmaktan nefret eden her bayan gibi çift fazlı bir göz makyaj temizleyici gözlerimi parlatmasında ne yapsın :)

Flormar Advice Cleansing Gel System => Peeling + Cleansing + mask  yani hem gözenek içlerinde derin temizlik hem cilt yüzeyi temizleme hem maske işlevi gören tüm ihtiyaçları aynı anda karşılayan bir temizleyici. 
***Her ikisi de kullanıcı yorumlarımı ilk yazacağım ürünler arasında olacak.


Flormar Advice Skin Geometry cilt bakım serisinin cilt bakım destekleyicileri => Cleansing Tonic Normal & Combination Skin ve dry & sensitive skin olarak mavi ambalajlı => normal & karma ciltlere, pembe ambalajlı ise => kuru& hassas ciltlerin ihtiyacına yönelik bir içeriğe sahip olarak üretilmiş. 
Advice Serisinin gözdesi Skin Geometry Timeless kırışık karşıtı gündüz - gece ve göz çevresi kremlerinden oluşuyor. Şahsen düzenli olmamakla birlikte yaşlanma karşıtı nemlendiricileri cilt bakımımda kullanıyorum. 
Henüz beni rahatsız eden bir kırışıklık çizgi görünümüm yok ama kışın kuruyan cildim erken kırışacak diye bu tür kırışıklık karşıtı nemlendiricilerle 3 yıldır haşır neşirim :) Göz çevresi bakımı ise her yaşta şart bu serinin birde yaşlanma karşıtı göz kreminin olması harika olmuş.
*** Kullanıp fikirlerimi bizzat paylaşacağım.

 Cleansing milk yani temizleme sütü tarzı ürünleri özellikle kuru cilt sorunu yaşayan arkadaşlar öncelikle tercih etmeli. Bu tür temizleme sütlerini kullandığımızda, cilt temizleme esnasında kuruyup erken kırışma tehdidinden korunmuş oluyor.

Flormar Advice Skin Geometry serisinin Purely ürünleri => mavi ambalaj normal & karma ciltlere pembe ise kuru hassas ciltlere özel olarak üretilen nemlendiricilerden oluşuyor. 

*** Deneyimlerimi ilerleyen günlerde buradan ayrıntılarıyla ve teker teker okuyacaksınız. Şimdilik herkese mutlu ve güneşli bir hafta diliyorum. 
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Göz kremi yorumlarını merakla bekliyorum. ben de son zamanlarda kırışıklık karşıtı ürünler arayışına girdim de :/
    bu arada mimlendin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kreminin etkisini bende çok merak ediyorum tatlım. Açıp kullandıktan sonra etkilerini mutlaka paylaşırım. Bende henüz çizgi vs yok ama kırışma başladıktan ve ilerledikten sonra durdurmak biraz daha zor. Önlem almak için aralıklarla kullanmak şart.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: