Pazar

Max Factor Excess Volume Extreme İmpact Mascara & İntensity Eyeliner * Yeni Rimel ve Göz Kalemleri *


Şekilsel olarak tombikmi tombik, uygulamada ise oldukça egzotik yeni bir rimel çıkarmış Max Factor, ismi de Excess Volume Extreme İmpact. Tasarım olarak aynı olan serinin diğer üyeleri ise tamamlayıcı etkisi yadsınamayan göz kalemleri => Max Factor Excess İntensity Eyelinerlar. Watsons mağazalarında bulabileceğimiz bu yeni rimel ve göz kalemleri hakkında nedir, ne değildir, özelliği nedir kısaca bahsedecek olursam..................

 Her plastik fırçalı ürünü sevmeyen biri olarak bana plastik fırçaları sevdiren bir markadır. Max Factor un plastik yapılı olan Masterpiece isimli rimeli ise ilk ve en sevdiğim rimeller arasında.
Resimde gördüğünüz Max Factor Excess Volume rimelin en büyük özelliği ise çift taraflı olması, bir tarafının plastik bir tarafının kıl fırça yapısına sahip olması.1 numaralı plastik fırçalı kısım kelebek etkisi verip kirpiklere ekstra uzunluk kazandırırken 2 numaralı kıl fırça kısmı tüm kirpikleri eksiksiz bir şekilde boyama işlevi görüyor. 
=>  Max Factor Excess İntensity Longwear Eyeliner ise: Daha uzun süre formunu koruyup,  akmadan dayanan kalemlerden oluşuyor. Resimdeki göz kalemlerinin numaraları 02 ve 06 . Max Factor 'ün daha önce hem siyah hemde renkli göz kalemlerini severek kullandım, kalemleri ve rimeli uygulanmış resimleriyle ve kişisel yorumlarımla birlikte detaylı olarak sizlerle kısa süre içerisinde paylaşacağım. Şimdilik benim için de heyecan konusu :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Merhaba;

    Urunler bana da geldi. Rimel sanırım waterproof (uzerine dikkat etmedim ama ) gözümden zar zor çıkardım. Kalemler ise harika gerçekten çok çok kalıcı o da zar zor çıkıyor ama akmıyor bulaşmıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rimeli elimdeki bitsin diye açmaya kıyamadım Begümcüm :) Çift taraflı olan rimeller çıkarma aşamasında biraz zorluyor genel olarak. Bir süredir Yves Rocher göz makyaj temizleyici kullanıyorum Benefit Badgal rimeli bile kalıntı bırakmadan temizliyor, bakalım bunda performansı nasıl olacak, yakında yazarım. Siyah göz kalemlerinde max factor hep favorimdi, bazen eyeliner olarak bile kullandığım oldu üst göz kapaklarında bir kez dahi bulaşma vs olmazdı. Yeni kalemler senden geçer not aldıysa güzeldir eminim :) Güle güle, sağlıkla kullan canım benim. :**

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: