Cumartesi

Oriflame Tender Care Protecting Balm * Çok İşlevli Bakım Ürünü * Kullanıcı Yorumum


Lise yıllarımdan bugüne en sık alıp kullandığım nadide Oriflame ürünü => Oriflame Tender  Care Protecting Balm olur. Sanırım içerikle olduğu kadar ambalajıyla da bir bağım var, ufak olup çantada her daim hazır olması, stick balmlar gibi kapak açıldı - dağıldı - yapıştı sorunu yaşatmaması da aramızdaki bağı kuvvetlendiren etkenler arasında. Ben sadece dudaklarımı soğuktan, güneşten koruma amacının yanında farklı alanlarda da kullanıyorum, çok fonksiyonlu dememin nedeni de bu aslında..................................

 İlk kullanmaya başladığımda klasik olan soft pembe ambalajlısı vardı. Epeyce bir süredir Oriflame Tender Care Balmların; çikolatalı, karamelli, bademli, hindistancevizli, kirazlı siyah frenk üzümlü gibi çeşitleri var. 

Kendi sitesinden fiyat bilgisine ve tüm çeşitlerine bakıp satın alabilirsiniz => Oriflame Tender Care Balm Çeşitleri Tıktık

Oriflame Tender Care Protecting Balmları kullandığım alanlar:
* Dudak bakımında * Tırnak etlerini yumuşatmada, * Manikür ve oje sonrası tırnak etlerinin kurumasını önlemek için * Dirseklerde masa vb çalışma ortamı nedeniyle oluşan sertleşmeyi yumuşatmada.  Ellerim aşırı kuruduğunda, ılık su sonrası uygulayıp 15 dk bekletip yumuşatmaK amacıyla. * Ayak topuklarında ki sertleşmeyi yumuşatmada. Kısaca sertleşme yada yumuşamaya ihtiyaç duyulan her yerde kullanılabilen bir koruyucu balm. 


Koku hassasiyetiniz varsa ve çok fonksiyonlu kullanım için düşünüyorsanız kokusuz olan soft pembeyi öneririm. Koku sorununuz yoksa kokuları oldukça güzel , diğer çeşitleri de gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Artık çeşitlere yetişemediğim için stoğumda klasiği ve karamelliyi sık sık bulunduruyorum. Ambalajları oldukça küçük ama işlev açısından yaptıkları iş büyük.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Şennur'cum ben bu balmların müdaviyim.Yeni çıkan çeşitlerine karşı koyamayıp alıyorum hemen.Güle güle kullan canım sende :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim bitanem, güzel günlerde kullanalım ikimizde. frenk üzümlüyü çok merak ediyorum elimdekiler bitsin onuda alacağım :) :**

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: