Perşembe

Alix Avien Diamond Yeni Makyaj Koleksiyonu ve Ürün İncelemesi * New Diamond Makeup Collection *


Alix Avien Paris 'in kısa bir süre önce çıkan, yeni Diamond makyaj koleksiyonunda yer alan: parlak & mat rujlar, lipglosslar, rimel ve ojeleriyle ilgili detayları bugün sizlerle paylaşmak istiyorum. Renkler şahane ve ince düşünülmüş. Bir süredir mat rujlar oldukça moda, açıkçası bende seviyorum. Mat rujlardan hoşlanmayanlar için, Diamond makyaj  serisinde parlak bitişli rujlarda mevcut.  Rimelin tasarımı ise çok hoş. İsterseniz renklerine ve detaylara geçelim...............................


Üstte ve altta gördüğünüz Alix Avien Paris Diamond Lipstick Matte Red  ( kırmızı mat ruj )=> 4 numara ve ambalajında parlak görünse de dudaklarda mat duruyor. Uygulamalı fotoğraflarına yer verdiğimde daha net göreceksiniz.
 Alix Avien Paris Diamond Lipstick Matte Soft Pink => 9 numara ise ambalajında mat gözüken ama aslında  dudaklarda parlak olan soft pembe renkte. 

Alix Avien Diamond Mascara : Rimeli  yeni açtım bir kaç gündür kullanıyorum, rengi simsiyah ve verdiği hacim beni memnun etti. Fırça yapısı plastik ve sık dokulu. Kirpiklerimdeki uygulamalı resimleri ve yazısı yakında.


Alix Avien Diamond Lipgloss => 4 numara 'nın fırça yapısına, sürümüne ve dudaktaki duruşuna bayıldım. Yapış yapış değil, nemlendirici etkisi de oldukça güzel.


Alttaki resimde mat gözüken soft pembe Alix Avien Diamond 9 numaralı ruj => aslında parlak bitişli.


Alt resimde yer alan parlak görünümlü Alix Avien Diamond 4 numaralı kırmızı ruj ise => dudakta mat bir ruj :)

Alt resimde yer alan Alix Avien Diamond koleksiyonun 19 numaralı oje ise içerisinde korallık barındıran bir açık kırmızı. Kuruması hızlı, tek katta yeterli ama iki katta hem parlak hemde çok canlı duruyor. Fırça yapısı, şekil olarak dar tırnaklarında kolaylıkla kullanılabileceği bir genişlikte.
Renk skalası, yapı ve sürüm açısından beğendiğim güzel bir seri oldu Alix Avien Diamond serisi. Diamond koleksiyonunun tüm ürünlerini nerelerde bulabileceğinize gelince => Alix Avien ürünleri satışı yapan mağaza / parfümelerilerde, Watsons Mağazalarında kolaylıkla bulabilir, inceleyip beğendiğiniz renkleri satın alabilirsiniz.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: