Perşembe

Avon Elite Gentleman Untailored Edt Parfüm Yorumum * Perfum Review *


Avon 'un yeni erkek parfümlerinden Elite Gentleman untailored yaz gelmişken kendini hem sempatik hem çekici hissetmek isteyen erkekler için biçilmiş kaftan. 2014 'e damgasını vuran Elite Gentleman untailored 'in reklam yüzü olan Engin Altan düzyatan ise tam bir centilmen olarak kamera karşısında verdiği pozlarla ''iyi bir #centie 'nin sırlarını ve bir erkekten nasıl iyi bir centilmen çıkartılabileceğini'' burada detaylı bir dersle anlatıyor => Centilmenlik Dersi  
Hayatın her anında nasıl iyi bir centilmen olunur, yada siz buna ne kadar uygunsunuz, öğrenmek için izlemenizi tavsiye ederim. Şimdi dilerseniz bir bayan gözüyle, yani benim yorumumla Elite Gentleman' un koku notalarını, hitap ettiği yaş grubuna geçelim...................


























Avon Elite Gentleman Parfüm Notaları: 
Üç farklı notadan oluşan temiz bir parfüm: 
*başlangıç notasında Fesleğen,
*orta notasında selvi ağacı,
* bitişini de kaşmir ile yapıyor. 
İlk sıkışta hissedilen tazelik fesleğenden kaynaklanırken orta ve bitiş notaları kokunun daha uzun süre tende kalmasını sağlayan odunsu notalar olarak bilinen; selvi ile kaşmir sayesinde tendeki kalıcılığı kat kat artırıyor.
Kokunun başlangıç, orta ve bitiş notaları çok belirgin ve Edt olmasına rağmen kalıcılık 5-6 saat sürüyor. Bazı Edp 'lerin bu sürenin yarısına kadar bile gelemediğini düşünürsek koku kalıcılığı üst seviyede.

 Sıcakların iyice hissedilmesiyle, tende fresh bir esinti hemde hoş bir koku bırakıyor. Bayan olarak belirtmeliyim ki her erkek kokusunu kolay kolay beğenmem. Avon Elite Gentleman untailored: her yaşa hitap eden, yaz için şahane bir koku. 



Parfümünüzün daha uzun süre tende kalmasını istiyorsanız: sıcak bölgelere yani bilek içi, boyun vb. gibi yerlere sıkın; parfümlerinizi ve cilt bakım ürünlerinizi direkt güneş ışığının vurmadığı yerlerde muhafaza etmeye özen gösterin.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: