Çarşamba

Avon 'un yeni Rimeli: Aero Volume Mascara Uygulama & Yorumum *Review & Swatch *


Avon ' un yeni rimeli, Avon Aero Volume Mascara ile herkese merhaba. Netbookumdaki aşırı ısınma sorunu yüzünden resim düzenlemek, bloğa yeni yazı girmek neredeyse imkansız hale gelmisti ki çözüm bulana kadar telefonumla yazılarımı yayınlamaya karar verdim. Aşırı ısınma nedenini ve çözümünü bilen varsa söylesin, böyle giderse yeni bir netbook arayışına gireceğim. :( Görselleri ilk instagram hesabımda : @makeuparfum paylasmistim.
Neyse lafı çok uzattım, yepyeni
le ilgili yorumuma ve benim kirpiklerimdeki duruşuna.............


 Sunumun şahaneliği ❤ Rimelin fırçası benim alışık olduğum tarzda. Sık dokulu ve plastik değil. Bu fırça yapısına sahip rimeller ayrıştırma ve iki kat daha uzun göstermede çok başarılıdır.


Avon Aero Volume Mascara Kullanıcı Yorumum: 
Uygulamada ve tek tek ayırmada + hacimli ve daha uzun görünen kirpikler konusunda çok başarılı bir rimel. " Yerçekimsiz ortamın gücü" boşuna söylenmemiş.   Kirpiklerde yarattığı hafiflik ve yokmuş hissiyle bu rimel diğer rimellerden bir adım önde.

 Ve benim kirpiklerimdeki Aero Volume Mascara ' nın duruşu. 👇

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

6 yorum :

  1. Güzel bir rimele benziyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Cok guzelmis gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Sunum harika :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler Didemcim :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: