Perşembe

Penti Online : Termal Tayt & Çorap Alışverişim


Kıştan bu yana müptelası olduğum Penti Termal tayt ve külotlu çorapları baharda İzmir Kipa Penti magazasında ve geçen hafta İzmir Sera AVM deki penti mağazasında bakınıp bulamamıştım. Sezonu değil diye kaldırmış olabilirler düşüncesiyle kırık bir hevesle mağazadan çıkmıştım. Taa ki................

2 gün sonra üyelik mailime 100 TL ve üstüne %15 indirim ve kargo bedava seceneğini burada => Penti Online Tıktık
görür görmez sitede termal tayt var mı diye hemen giriş yaptım.
Bu defa babetlerimle ve spor ayakkabılarımlada rahat giyebileyim diye hepsini termal külotlu çorap olarak seçip aldım. Toplamda 8 tane, bazıları çift ve her renkten var. 80 küsür ödedim, akşam üzeri verdiğim siparişimi ertesi gün kargoladılar ve teslimat kusursuz şekilde gerçekleşti.

Yaz kış üşüyorsanız, teninizin belli olmayacağı şekilde hem uzun süre dayanan hemde sıcak tutan çoraplar giymeyi seviyorsanız mutlaka bir bakın. Not : içi pamuklu, makinaya ters çevirerek yani pamuklu kısım dışa gelecek şekilde atıyoruz.

Penti online alışveriş sayfasında ev & iç giyimde mevcut, bir daha indirime denk gelirsem tereddüt etmeden tekrar alışveriş yaparım.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: