Çarşamba

Gratis Bayram İndirimindeki Tüm Markalar : The Balm ve Diğer Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri


Beklenen Gratis Bayram İndirimi nihayet bugün belli oldu. İndirim bugün başladı ve 27 Temmuz da son buluyor. Bu bayram indirimde olan markalar ve indirim oranları oldukça tatmin edici. Hem kozmetik ürünlerinde hemde cilt ve kişisel bakım ürünlerinde ciddi indirimler var. Ürünleri daha çok tüketilen markaların %50 ve %40 altına düşmemesi oldukça iyi düşünülmüş. İndirimde olan tüm markaları ve indirim oranlarının devamını aşağıdaki resimlerden daha detaylı olarak görebilirsiniz............................


Bayramdan sonra tatile gidecekler için güneş bakım ürünleri grubunda güneş yağı ve kremlerinde ki indirimler Gratis kartla %50 oranında. Henüz sahip olmayanlar: ücretsiz Gratis Kartı sahip olmak için hemen kasada bir form doldurmanızı öneririm.

Yardley yazımı hatırlayanlar vardır muhtemelen, ben kokularını ve yapılarını çok beğendim %40 indirim varken duş jelinden ve vücut kreminden almanızı öneririm.

 Saç Boyalarında, şampuanlarda, saç bakım ürünlerinde, vücut bakım ürünlerinde ; Gratise özel tüm markalarda %40  indirimler mevcut. Bir daha ki bayrama kadar bu kadar indirim olur mu bilinmez sürekli tüketilenleri ( saç boyası & şampuan vs )  ihtiyaç  oranında stoklamak oldukça mantıklı.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 

 sennur@makeuparfume.com

1 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: