Perşembe

Watsons Kişisel Bakım Alışverişim * Watsons Haul * : Maybelline Baby Lips, Arm Hammer ve Colgate Diş Macunları


Geçtiğimiz haftasonu Sera Avmye gidince ilk işim Watsons mağazasını 3-5 kez turlamak oldu. Genelde bu şekilde alışverişimi yapıyorum, böylece ihtiyaç dışı alışveriş yapmamayı başarıyorum denebilir. :)
Yine en çok tükettiğim ve merak ettiğim ürünleri 4. tur sonunda kasaya götürmeyi başarabildim. Diş macunu stoklama huyum yoktu aslında; stoğum biraz büyüdü, dudak bakım ürünlerimin yanına yeni baby lipbalmlar katıldı.

Arm Hammer Advanced White beyazlatıcı diş macunlarını 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Watsonsda biri normal biri hassas dişler için olmak üzere iki çeşidi mevcut. İkinciye %50 indirim zamanları dışında normal fiyatı 14.50 tl. Bu ay indirim yoktu bende yeniden uğrayamama ihtimaline karşı aldım. Neden bu kadar çok sevdiğimi gelecek yazılarda ayrıca anlatacağım.
Maybelline Babylips dudak bakım balmlarında geldiği günden beri gözüm vardı. Bu defa epey çeşidi olunca merak ettiğim Babylips Pink Punch ve Cherry Me ' yide sepete attım. Bunların dışında iki üç çeşidi daha askıdaydı. Bakalım nemlendirmesinden memnun kalacakmıyım önümüzdeki günlerde paylaşacağım. Adet fiyatı 5.99 tlydi.


Colgate maksimum anti çürük şeker asidi dengeleyici diş macununu gündelik olarak ve arm hammer beyazlatıcı diş macunumla birlikte dönüşümlü kullanmak için aldım.
Sürekli beyazlatıcı etkili bir diş macunu kullanmak dişler için çok iyi birşey değil.
 Colgate diş macununda iki al bir öde vardı. Normal fiyatı 7 yada 8 tlydi. Ve bu fiyata, nur topu gibi iki dişmacunum daha oldu :)
Watsons 'un kendi markası olan ultra thin cottony soft pantyliners yazan paketinde bildiğiniz üzere günlük ped var. Normalde bayanlara özel şeyleri paylaşmak huyum değil. Ama kullanıp memnun kaldığım bir ürünü paylaşmazsam içim rahat etmezdi.
Neden memnunsun derseniz: Yüzeyi çok fazla ince değil ve pamuklu + bazı markalarda olduğu gibi çamaşıra zamk gibi yapışmıyor; ideal bir yapışma kuvveti var ve çıkarırken sıkıntısız. Mavisi ve benim aldığım pembesi ( çiçek kokulu) vardı. İçerisinde 40 adet var, fiyatı 3.25 tlydi.

Bir alışveriş yazısının daha sonuna geldik, umarım keyifle okumuşsunuzdur :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
 sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com

4 yorum :

  1. Evetttt keyigfle okuduk.
    En çok Arm'ı merak ettim, dişlerimin beyaz kalması benim için çok önemli.
    Bu güzel yazı için teşekkürler :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fulyamm, güzel prensesim ❤ çok teşekkür ederim, en kısa zamanda yazısı gelecek. ☺

      Sil
  2. watsonsta satılan o günlük pedlerden bende çok memnunum ve her gittiğimde alırım fiyat-performans olarak karşılaştırınca piyasadaki sükse yapmış pedlerden daha üstün bence.beyazlatıcı diş macunu yazısını keşke hemen paylaşsanız eylülde düğünüm var ve kısa sürede işlem yaptırmadan dişlerimi nasıl beyazlatabilirim onu düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ebrucum, bende denemek için aldım 10 gündür kullanıyorum ve alırken bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. Bu hafta sonuna kadar yazısını yetiştirebilirsem senin için güzel bir diş beyazlatma ikilisi yazacağım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: