Salı

CelluBlue Selülit Giderici Vakumlu Masaj Kupası ve Kullanıcı Yorumum * Cellulite Massage Vacuum Cup & Review *


Herkesin olduğu kadar benimde sunuçlarını merakla bekleyip, pes etmeden kullanarak etkilerini gözlemlediğim => CelluBlue Selülit giderici vakumlu masaj aleti / kupasıyla ilgili kullanıcı yorumlarımı paylaşma vakti geldi. 
Bugünle birlikte 32 gündür düzenli olarak kullanıyorum. Hem CelluBlue kullanma kılavuzu, hem benim kullanma yöntemim hemde ürünle ilgili objektif yorumlarımla : selülitin bir kader olmadığını, avuç içi kadar bir vakumlu selülit masaj kupasının mucizesini okuduktan sonra kararınızı daha net verebilirsiniz.



Alışılmışın dışında bir selülit masaj yöntemine sahip olan CelluBlue Cellulite Massage Cup , bizim usülde kupa çekme yöntemine benzeyebilir ama bu kupa gibi çekilmiyor. Nasıl kullanılıyor derseniz........................

 => CelluBlue Kullanım Şekli / Yöntemi : 
*** Öncelikle selülit sorunu yaşadığımız bölgeyi: selülit masaj yağı, normal bir masaj yağı hatta E vitamini içeren, kakao yağı vb gibi vücut yağınızla iyice yağlıyoruz ve CelluBlue 'yi avuç içimize alıp hafif sıkıştırıyoruz, 3 saniye kadar bir bölgenin üzerine bırakıp, CelluBlue 'nin selülitli deriyi içine hapsetmesini bekliyoruz.
*** İyice yağladığımız selülitli bölge üzerinde 3 dakika aşağıdan yukarıya doğru 1 dakika da soldan sağa doğru selülit masajı uyguluyoruz. 
*** Vakum gibi dolaştığı selülitli bölgeyi içine hapsederek yağ hücrelerinin yakılmasında gerekli olan lipolizi tetikliyor. Aynı zamanda lenf, damar yolu ile kan dolaşımının hızlandırmasını da sağlayan minik mavi bir dev.


CelluBlue ' Cellulite Massage Vacuum 'un şiddetini, ilk 3 sn kadar parmaklarımızla sıkıştırıp yağlanmış bölgeye bıraktığımızda ayarlayabiliyoruz. Yani, vakumlu masajın şiddetini ayarlamak tamamen bizim elimizde. Acı göreceli bir kavram ama ben hiç acı hissetmedim hatta uygularken keyif bile aldığımı söyleyebilirim.




Kullanım Şeklim ile ilgili süresel ve diğer detaylara geçersem :

Ben öyle hevesle başladım ki, itiraf etmeliyim bıkmadan her gün kullandığım nadide masaj aleti olarak tarihe geçer.
*** Bunda elektrikli yada elektrot, lazer sistemi kullanan bir masaj aleti olmayışının payı büyük.  ( + )
*** Avuç içi kadar ama marifeti büyük, ne elektriğe takılarak kullanılıyor ne ekstradan bir başlık, ne yer kaplama sorunu var.  (+ )
***Birde minik kesesi var, ister kesesine koy istersen kullandığın yağın kapağının üstüne koy. ( +) 
*** Sert plastik değil, Hipoalerjenik, yani ciltte alerji yapma gibi bir sıkıntısı yok. Tıbbi silikondan üretilmiş; ne çok sert ne çok yumuşak, tam ayarında bir ürün, CelluBlue selülit masaj vakumu. (+)
*** 3-4 hafta boyunca her gün etkin kullanıldığında etkin sonuç verdiğini belirtmişlerdi. Bu konu da işe yarar belki ama o kadar da değildir demiştim. Uygulayıp ilk haftadan itibaren etkilerini gören biri olarak; CelluBlue 'yi her gün 20 dk sabah - 20 dk akşam olmak üzere bir ay sabırla kullanan selülit görünümünde ki inanılmaz düzelmeye gördüğünde bana hak verecek.  (+)
*** En şahane kısmı her kullanımdan sonra yıkayıp defalarca kullanabiliyoruz, yani eskimiyor, yıpranmıyor; uygun fiyatıyla cebe dost olması da cabası. CelluBlue 'den sonra cilt bakım merkezlerinde selülit tedavisine döktüğünüz paralara, pahalı selülit masaj aletlerine verilen paraya acıyabilirsiniz.



CelluBlue Cellulite Massage Vacuum Cup : kullanımı basit, eğitim gerektirmeyen bir ürün olduğu gibi birde akıllı telefonunuzdan  CelluBlue uygulamasını indirip kendinize ücretsiz bir selülit koçu da edinmiş oluyorsunuz. :) 



Sabah 20 dk - akşam 20 dk olmak üzere 3 dk aşağıdan yukarıya, 1 dk soldan sağa olmak üzere aksatmadan her gün uyguladığımı belirtmiştim. 32. günümdeyim. İlk hafta ne kadar yürüsemde bacaklarımda hissettiğim ödemi CelluBlue sayesinde attım. 
*** İlk iki gün vakumu oldukça şiddetli ayarladığım için iki tane sarı noktacık oluştu ama 3 gün sonra kayboldular ve vücudum vakuma uyum sağladı, ne bir kızarma ne bir morarma tek bir sorun yaşamadım. Ki çoğu zaman nereye çarptığımı bile hatırlamadığım morluklara dayanıksız, hassas bir bacak derim varken vakumla ilgili devam eden süreçte tek bir sıkıntı yaşamadım. 
*** CelluBlue Selülit vakumunu dolaştırdığınız bölgede ki deri de vakumun içerisinde hareket ediyor, hem damarlardaki kan akışını hızlandırıyor hemde yağ yakan lipolizleri tetiklemesi açısından 3dk -1dk yön kuralına uymaya; her uygulanan bölgede 5 dk bu yönlere uyarak masaj yapmaya özen göstermek şart.




Kişiye göre ve selülitin seviyesine göre en az 15-21 gün aralıksız kullanmak gerekiyor, tabi selülit azaldı yada bitti diye bırakmak yok, haftada 2-3 kez uygulayarak yeniden oluşma ihtimalini ortadan kaldırmanız gerekiyor.
=> Şöyle bir baştan sona, CelluBlue 'nin tüm niteliklerini tekrar incelersek :

Egzersiz yapıyorsanız ve sağlıklı besleniyorsanız daha kısa sürede daha etkili sonuçlar alabileceğiniz.

Kullanımı için eğitime gerek yok, herkesin kolaylıkla kullanabilir.

Para iadesi garantili, 4 hafta her gün düzenli kullandınız ama sonuç alamadınız, bu konuda kendine güvenen kanıtlanmış etkinliği olan bir marka.

Ekonomik : uygun fiyatlı; enerji harcamıyor, eskimiyor, parçalanmıyor, çok uzun yıllar kullanılabiliyor.

Hipoalerjenik: tıbbi silikondan üretilmiş ve alerji sorunu olanlarda güvenle kullanabiliyor.

Selülit koçu : Akıllı telefonumuza da indirebileceğimiz bir CelluBlue selülit koçu da mevcut.

Mobilite : Kendi keten kesesinin içinde taşınabilecek, çantaya atılabilecek avuç içine sığacak kadar pratik ve güzel bir masaj aleti.



**** Not : Uygulama yapacağınız bölge mutlaka çok iyi yağlanmalı; hem vakumun kayarak işlevini tam anlamıyla yapması için hemde kuru deriyi tahriş etmemeniz için.

**** CelluBlue Vakumlu Selülit Masajı Sonrası :

Seçili bölgeye CelluBlue ile yapılan masaj bittikten sonra, bir saat içerisinde iki bardak su tüketilmesini tavsiye ediyoruz. Su içmek toksinlerden atılmasına ve yerleşmiş yağların 

eritilmesine yardımcı olur.

***CelluBlue 'yi Türkiye 'de nerede bulabiliriz nereden sipariş verip daha detaylı bilgi alabiliriz derseniz site linki => CelluBlue Vakumlu Selülit Masaj Kupası  Tık Tık

CelluBlue Selülit Masaj uygulaması ile ilgili fazlasıyla yardımcı olacak bir uygulama videosunu görerek fikir edinmeniz için => CelluBlue Selülit Masajı ve uygulaması - Youtube Videosu Tıktık



Uyarılar: 
• CelluBlue sıyrık ve yaralı cilt üzerinde kesinlikle kullanılmamalıdır. Herhangi bir cilt 
hastalığı veya dolaşımla ilgili bir rahatsızlığı olan kişiler CelluBlue kullanmamalıdır. 
• Cellublue ile masaj yapılan bölge Cellublue tarafından uygulanan vakum ve artan kan 
dolaşımı sebebiyle kızarabilir, bu durum normaldir. Birkaç dakika içinde kırmızılık 
geçecektir. 
• Eğer morluklar oluşursa masajınız sırasında uyguladığınız CelluBlue vakum oranını 
düşürmenizi tavsiye ederiz. Masaj sıklığını iki günde bire indirmeyi de deneyebilirsiniz. 
• CelluBlue’yu çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklamalısınız. CelluBlue kesinlikle 
oyuncak değildir. 
• CelluBlue’yu su ve sabun ile yıkayabilirsiniz. Yıkadıktan sonra iyice durulayınız.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

8 yorum :

  1. ben de 1 ayı geçti kullanıyorum bacakları bitirdim karın kısmına geçtim bakalım oraya da fayda edecek mi???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende haftada iki kez karın bölgesine saat yönünde vakumlayarak uyguluyorum. Dönemsel şişkinlik sorunum olduğunda çok rahatlatıyor.

      Sil
  2. Ürünü nereden satın aldınız arkadaşlar?

    YanıtlaSil
  3. Ürünü nereden satın aldınız arkadaşlar?

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar, bu ürünü nereden aldiniz?

    YanıtlaSil
  5. Ürünü nereden satın aldınız arkadaşlar?

    YanıtlaSil
  6. Kızlar bu vakum seyini nerden bulabiliriz ?

    YanıtlaSil
  7. Kızlar bu vakum seyini nerden bulabiliriz ?

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: