Salı

Maxim Terleme Önleyici Roll - on Kullanıcı Yorumum * Anti - Perspirant *


Aşırı terleme ter bezleriyle ilgili sıkıntı yaşayanlarda olduğu kadar kadınlarda menapoz evresinde ciddi bir sorunken yoğun spor yapan kişilerde de zaman zaman sorun olabiliyor. Bugün, => eczanemizde.com.tr vasıtasıyla edindiğim doktor ve dermatologların da tavsiye ettiği bir ürün olan Maxim terleme önleyici roll - on ile ilgili  kullanıcı yorumumu sizlerle paylaşmak istiyorum....


Bu ara sıcaklardan kurtulmanın mutluluğuyla kendimi hem dışarıda spor yapmaya hemde evdeki eliptik bisikletime adadım. 1 Aralıkta doğan bir kış çocuğunun sıcak havayı ve yazı sevmemesi oldukça normal sanırım.
 Spor dışında terlemeyi beceremeyen bendeniz sauna eşofmanlarımı giydiğimde kan ter içinde kalıyorum. Bacaklardaki terleme neyse de, koltuk altı terlemesini spor yaparken bile olsa sevmiyorum. 



Maxim Anti Perspirant Roll on kullanıcı yorumum ve ürün hakkında bilgiler : 

*** Renksiz / şeffaf ve kokusuz bir roll on. Koku hassasiyeti olan ve parfümlü ürünler kullanamayan kişiler için düşünülebilir bir ter önleyici. Tüylerimiz gece uzadığı gibi bu pis ter bezleri de gece inaktif hale geliyor. Bu yüzden bu ürünün gece kullanılması tavsiye edilmiş. 
Kullanmaya başladığımdan beri sabahları 10 dakikalık pilates bandı + 20 dk eliptik bisiklet çalışması yapmama rağmen terleme sıfır. Bunda tabi aluminum chloride içermesi de etkili. Bir dermatolog yada doktor olmadığım için aluminum chloride hakkında detaylı ve net bir bilgiye sahip değilim. 
( Not: 2012 yılında aluminyum klorürle ilgili benimde şu an bulunduğum il olan; Kütahya milketvekili Alim Işık tarafından bir soru önergesi verilmişti. Bu önergesinde deodorantların içerisinde bulunan aluminyumun meme kanseri riski taşıdığını belirtmişti. Önergeye verilen cevaplarda, deodorantlarda kullanılan aluminyumun böyle bir risk taşımadığı, bu riskin bilimsel olarak kanıtlanmamış olduğu ve Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak, Sağlık Bakanlığınca denetimlerinin yapıldığı bildirilmiş.) 
*** Pudralı bir ürün olmadığı için sabah kıyafetinizi giyerken koltuk altının beyaz beyaz olma sorunu da yok. 
*** 29.6 ml, ufak ama terleme konusunda çok etkili bir roll on. Aşırı terleme sorunu olanlar için tabi önce bir uzman doktor yada dermatoloğa danışmakta fayda var.
*** Uygulama Şekli : Terleme durana kadar her gece, terleme durduktan sonra haftada 1 - 2 gün olarak belirtilmiş. 



Bu ürünü merak edenler, nerelerde bulabiliriz, fiyatı ne kadar diyenler için =>
 => Maxim Anti Perspirant Ter Önleyici Roll on Tıktık
 *** indirimli fiyatları ve detaylar => Maxim Terleme Önleyici Roll on Tıktık



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

4 yorum :

  1. Merhaba acaba ayakta da kullanılabilir mi ki ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara avuç içi terlemesi olan bir arkadaşım maximi kullanıp memnun kalmıştı. Duygusal bir etkenden terleme sorunu olduğu için doktor önermiş. Epey zaman oldu canım, içerik olarak araştırıp öncelikle bir uzmana görünmekte fayda var.

      Sil
  2. Canım tam olarak hangi düzende kullandığını bilmiyorum ama spor öncesinde de kullanıyorsan eğer mümkün olduğunca perspirant değil de deodorant ürünler tercihin olsun. Perspirantlar ter bezlerini hedef alarak terlemeyi baskılayan ürünler ama spor sırasında vücudun sağlığı için terlemelisin. Bi moleküler biyolog olarak nacizane tavsiyem (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftada 3 gün evde eliptik bisiklette çalışacaksam gece uyumadan sadece koltuk altına uyguluyordum Handecim. Tempolu yürüyüş ve koşu esnasında nadiren terliyorum bu yüzden içerik olarakda temiz olan bir markanın deosunu kullanıyorum . Antiperspirantların içerisinde bulunan aluminyum chloride biraz tedirgin edici, bir uzmandan bilgi almam daha iyi oldu. Çok teşekkürler :**

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: