Salı

Cosmetic Shopping : Hard Candy * Revlon * Sephora * Elf * NYX * Maybelline * Kozmetik Alışverişim


Geçtiğimiz hafta bayramdı malum, indirimlerden uzak kalınca ve şehir dışına çıkamayınca kendimi çok sevdiğim Funda 'nın sayfasında buldum. Bayram sebebiyle Hard Candy, Elf, Sephora ve Revlon gibi markalarda güzel indirimleri de olunca yine kendimi tutamayıp epeyce bir şey aldım. 

Sevgili Funda 'yla ve birbirinden güzel ürünleriyle henüz tanışmayanlar için kendisine buradan ulaşabilirsiniz, ürünler hakkında bilgi alıp sipariş verebilirsiniz, linki  => Funda Hanım 'ın İnstagram Hesabı Tıktık ( Not : Yıllardır alışveriş yaptığım ve Türkiye 'de bulamadığım ürünleri satın aldığım yegane güzel insanlardan Funda Hanım ) 

Çok içime sinen ve çok merak ettiğim ürünleri seçmenin haklı gururuyla biraz fazla alışveriş göz çıkarmaz diyorum. Ne de olsa indirimlerde bir yere kıpırdayamamışım :) Hard Candy 'nin hem kullanıcı yorumları hemde puanları oldukça yüksekti. Ambalajları, çok sevdiğim W7 Cosmetics 'in allıklarını andırıyor ama gramaj olarak Hard Candy 'nin allıkları biraz daha az. Hard Candy Fox in a Box Allık serisinde toplam 5 farklı ambalajlı allık var, ben 4 farklı tonunu aldım. 


Hard Candy Glow Away Bronzer & Highlighter Duo ( Çift taraflı bronzlaştırıcı ve aydınlatıcı ) : tonu ise Bora Bora. Uzun zamandır ilgimi çekenler arasında olan Hard Candy ürünlerinden biri de buydu. Fırsat bulduğumda yazısını ayrıca paylaşacağım.
Revlon Lipbutter 075 Lollipop isimli hafif renk veren ve dudakları nemlendiren dudak bakım ürünlerinden ikisini şu an kullanıyorum ve bunu henüz açmaya kıyamadım. Rengi oldukça cezbedici bir fuşya olunca kaçırmak istemedim................................


Sephora Sculpting Disk ( Bronzer - Powder - Highlighter ) : üçlemesiyle toplam 22 gram ağırlığında devasa bir ürün. İçerisinde 5 Gram Bronzer * 5 Gram Aydınlatıcı * 12 Gramda Pudra var. 
Oldukça uyguna gelen ve içe sinen ürünlerden biri de bu disk oldu. Ayrıca kapağında kocaman bir aynası var. 


Kış gelince primer kullanmayı nadiren de olsa seviyorum. Yazın yağlı ciltte makyaj nasıl durmuyorsa kışında kuruyup matlaşan ciltte makyaj hoş durmuyor. Bende güneş yağı üzerine bazen primer kullanıyorum. 

Elf Proless Face Primer ( Gözenekleri olanlar içn yüz makyaj bazı ) : Gözeneklerim yok lakin poreless yazan primerların daha bebeksi bir görünüm sağladığını daha önce farklı markalarda deneyimleyip bizzat gördüm.

Elf Makeup Lock & Seal : Kendisi yüz makyajlarını kilitlemek için kullanılan bir ürün ama ben bunu farklı bir niyetle aldım. Ne yapacağımı yada yaptığımı uygulamalı olarak ilerleyen yazılarda bulacaksınız. :) 


Sephora Sculpting Disk 'in ne kadar büyük olduğu ürünlerle yan yanayken daha net olarak görülüyor.

Paketim gelir gelmez açılışı Hard Candy Fox in a Box Spicy & Sweet ile yaptım. Kullanıcı yorumumu ve swatchlarını, gelecek günlerde fırsat bulursam tabi, sizlerle paylaşacağım.

Şeffaf ambalajlarda bol korumalı şekilde geliyor. Kapağın uç kısmında görünmez bir mıknatıs var ve ambalajlar kalın kartondan. Physicians Formula ürünlerinde nasıl ki fırçalar kullanılmıyor, Hard Candy Fox in a Box allıkların ki de makyajda kullanmak için değilde görsellik katmak için ambalaj kapağına eklenmiş. Ürünlerin renklerini, ambalajı açmadan görmek adına böyle bir ambalaj düşünülmesi güzel olmuş. 



Hard Candy Fox in a Box '' Spicy & Sweet '' tonu Allığı yakın çekim :




En son fotoğrafta ki şirin NYX Ultra Pearl Mania Pigment Far ve Maybelline Babylips Moisturizing Lip Balm ise sevgili Funda 'nın alışverişimle birlikte bana gönderdiği sürpriz hediyeleri :) Özellikle pigment fara olan ilgimi düşünerek ve seçerek böyle süpriz ürünler eklemesi beni inanılmaz mutlu etti. Elinde olduğu sürece herkese en uygun fiyata küçük mutluluklar dağıtan, güzel kalpli Funda 'dan Türkiye de arayıp bulamadığınız ürünleri tereddütsüz alabilirsiniz.

Önce şu ürünü yorumla çok merak ediyorum dedikleriniz varsa yorum bölümüne yazın yada en aşağıda yer alan mailimden bana her zaman ulaşabilirsiniz. :)

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

8 yorum :

  1. Hepsini güle güle kullan canım, gerçekten çok güzeller..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim, daha güzelleri senin olsun :**

      Sil
  2. Hepsi çok güzel canımıniçi. Keşke İzmir'e taşındığında komşu olsak <3 iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzelliğim. Valla şahane olur, komşu olamasak bile sık sık görüşürüz ki biz <3 :**

      Sil
  3. oyy neler almışsın sen öylee güle güle kullan allık yorumlarını bekliyorum.. benefitle karşılaştırmasını merak ediyorum özellikle de :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bitanemm :) Benefitin iki tam boyunu kullandım 3 tanede mini boyunu halen kullaniyorum. Karşılaştırmasını senin için mutlaka yapacağim yazmaya vakit bulduğumda. :**

      Sil
  4. güle güle kullanın:))) bende hard candy fox in a box bronzing duo’s and blushing quad’s rengi ile balmın swiss dot karşılaştırmasını istiyorum. ona göre tercihte bulunucağım:))

    YanıtlaSil
  5. Ay o glow away ne de kocamanmış :D ben de dün funda hanımdan ilk alışverişimi yaptım bekliyorum cicilerimi :D

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: