Çarşamba

Amber ve Vanilyalı Parfüm Yorumum: * Rebul Amber & Vanilla Perfum & Review *


Rebul markasını ve parfümlerini tanımayan azdır sanırım. Soğuk havaların habercisi olan aralık ayı itibariyle ister istemez: yoğun, hissedilir ve kendimizi daha keyifli hissettiren baharatlı, odunsu kokulara yöneliyoruz. 

Bugün ki konuğum, uzun zamandır severek kullandığım kokulardan biri; Rebul Amber & Vanilla - kış parfümü arayanlara gelsin.İki farklı koku notası hakkında biraz bilgi verecek olursam, Amber ağacı, Günlük veya Sığla ağacı olarak da bilinir, sıklıkla misklerde, parfümlerde karşımıza çıkar. Koku içerisinde kullanılan miktara göre kalıcılığı da artırma derecesi yükselir. Vanilyanın ana vatanı ise Meksika ve tropikal bölgelerin genelinde yetiştiriliyor. Sadece parfümlerde değil; pastalarda, çikolatanın / kakaonun aromasını ortaya çıkarmak için tatlı türlerinin genelinde kullanılır.................................

Lafı fazla uzatmadan Rebul Amber & Vanilya Parfüm yorumuma geçecek olursam : Genel itibariyle en alt notalarda bulunan amber ve vanilya, farklı koku türlerinin bir araya gelmesiyle tendeki kalıcılıklarını kat kat artıran iki farklı koku. Sadece ikisinin karışımından oluşan Rebul Amber & Vanilla ise tende kalıcılık açısından oldukça başarılı. Kış aylarında üstünüze sıktığınızda kokuyu almak istiyorsanız, ağır olmayan ve kalıcılık oranı yüksek bir koku arıyorsanız mutlaka öneririm.
Hatta şu an bu satırları yazarken, bir fıs daha sıktım ve kokunun güzelliğini tarif edecek cümle bulmaya çabalıyorum :)


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. amber&vanilya ikilisi çok sevdiğim ikilidir. Rebul'u da aklıma yazdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bu ikiliyi çok seviyorum canım ❤fiyat olarak da uygun bir parfüm :**

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: