Cumartesi

Artdeco Nail Therapy Repair Serum * Tırnak Onarıcı Bakım Serumu ve Kullanıcı Yorumum *


Artdeco, makyaj ürünleri kadar tırnak bakım ürünlerini de merak ettiğim bir markaydı. Olur da memnun kalırsam ve bulamazsam ihtimaliyle aynısından birden fazla alacak kadar büyük bir merak :) Artdeco Nail Therapy Repair Serum, adından anlaşılacağı üzere tırnak bakımını ve onarımını üstlenen bir güzellik arkadaşı. Benim merak ettiğim kısmı, onarımın yanında tırnak uzamasında da etkili olur mu düşüncesiydi. Bu konuda ki merakımı ise kullandıkça gidermiş oldum...................

 Normal oje şişesi büyüklüğünde bir cam şişe içerisinde. Damlalık kısmı da camdan, kapak kısmının damlalık şeklinde düşünülmesi ürün israfını bir nebze önlüyor. 
Yapısı: yağlı değil, yapış yapış da değil. Meyveli şekerleme gibi kokan ve kıvamı şekerli su gibi bir tırnak serumu. İlk kullandığımda şekerli su damlatıyor hissine kapılınca, işe yaramaz bir ürün gibi gelmişti. Lakin pes etmeyip bir hafta kullandım. Kullandığımda fark ettim ki onarımın yanında benim kolay kolay uzamayan vitaminsiz tırnaklarımı uzatma da da oldukça işe yarıyor. Daha sonraki haftalarda yine Artdeco 'nun bir başka tırnak bakım ürünüyle birlikte kullanmaya devam ettim. 


Uzun tırnak seven biri değilim ama arada uzatmak istediğimde yada uzun tırnak gerektiren şöyle güzel bir renk sürmek istediğimde Artdeco Nail Therapy Repair Serum 'u kullanmaya başlıyorum. 
Tırnaklara bakım ve uzatmanın yanında güçlendirici etkisi sayesinde sık sık oje sürüp değiştirdiğim dönemde tırnaklarım da ki ayrılma & kırılmayı da önlediğini gözlemledim.



Bu ürünle birlikte daha etkili bakım sağlayan Artdeco tırnak bakım ürününün yazısı da gelecek yazılarım arasında olacak.
Herkese mutlu mu mutlu günler diliyorum.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Adsız21:35

    merhaba bende yeni bir blogger'ım ve bloguma beklerim :))

    YanıtlaSil
  2. Nerden bulabiliriz ?

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: